Sabtu, 18 Januari 2014

Muaz Darjah 1

Anak orang dah nak habes belajar gaknya, aku baru jek nk update entry pasal anak aku masuk darjah 1 kannn....kuikuikuikui...mak busy laa dik nonnn....

muaz masuk darjah 1 pun abah dia yg uruskan... tapi aku tak risau sgt sbb dr usia 4tahun lagi dia dah sekolah kan...cuma masuk darjah 1 ni sekolah kebangsaan macam2 laa plakkk...pastu dulu sekolah takde bawak duit belanja...sekarang ni, bila bawak rm2 habes, rm2.50 habes apa tah lagi bawak rm1.50.... kl sempat ummi dia bawak laa bekal...bawak air tp kat sekolah beli jugak air....dia tgh kemaruk shopping kat sekolah....petang pun sekolah jugak...sekolah agama...yuran sekolah agama lagi mahei dari sekolah pagi...hadoyaiiiii....

ni laa rooopaa muaz....sebenarnya dia demam nih....tapi pergi jugak sekolah masa orientasi mula2 tu hahh...punya seronok...siap tanya abah dia, bah cikgu garang tak????ahahahahah

ni muaz yg terkini...rambut da gunting...pergi sekolah pakai minyak rambut semua...bgun pagi so far anak2 aku takde masalah...semua bangun awal...(mujib paling awal...5.30 pagi....ahahahah)

semoga menjadi anak yg soleh ye bang...belajar rajin2...jgn nakal2....ummi doakan abang berjaya dunia akhirat...

p/s ade ke patut dia ckp kat aku...mi, lepas sembahyang ummi doakan abang tak????? setiap kali lepas solat ummi doakan anak2 ummi taw....then dia tanya lagi, doakan apa mi??????hadohhhhh

1 ulasan:

JunAina berkata...

Anak tanya ikhlas tu Yan...:)

Mujib tu macam dia yg nak pi sekolah pulak.