Isnin, 15 Oktober 2012

Muhammad Mujib Harith Bin Muhammad

assalammualaikum semua...
selamat pagi...
semoga hari2 kawan2 semua ceria selalu...
ewah2, intro acikkkk nnihhh
ok..rindu laa kat u all
maklom laaa...da bersawang cam apa tah blog ni kan
mujur ai ni blogger suam2 kuku ajekkk
kl blogger tahap retis mcm org tu kan...mmg selalu dok org tanya..
bila nak update bila nak update
heheheh

sebenarnya saya telah melahirkan anak yg ke 3 pada 4hb lepas
lelaki lagikk
takpe...rezeki...alhamdulilah
tapi rasa nak bersalin lg tu buat masa ni lom ade lg laa...hahahhah
acik dah tua dah rasanya...hahahha
ni mujib 7hr...

ni hr ke 6 masa mujib kat NICU..hr ni abah happy sbb mujib dah oleh discharge
terseksa rasa masa dia kat NICU
nnt ade masa ai citer kay...sob sob sob

  

ni mujib 10hari...
siang mmg tak bedung
bukak ekon kat umah pun cam rasa dia panas ajekkk...
cehhh, ni kl mak aku tau nihh,mamposss den...
malam ajek bedung...


ni mujib masa hr pertama kat rumah...

  
ni hr ke 2 sbb masa bersalin tu nurse bg tgok dia kejap,pastu cium dia then nurse terus bawak dia g NICU...mlm tu ai tdo soranng2 aje kat wad...huhuhu...org lain semua tdo dgn anak2 taw...huhuhu

ok laa...terima kasih pada yg dtg berkunjung ke blog ini
byk bende nk cerita tapi sy selalunya update kat facebook saya aje...
hehehhe...




12 ulasan:

Kakcik Nur berkata...

Comelnya dia. Mesti wangi je baunya. :)

Kakzakie berkata...

Haaa.... tiga-tiga lelaki lawan kakak tiga perempuan.

Macam Muizlah muka dia..

Tahniah dari kakak sekeluarga. Nanti kakak bagitahu abang dan kakak-kakak dia di sini.

azi berkata...

Salam Rindu azian...
Tahniah!!!!
Tak pelah anak lelakipun..yang penting sihatkan...

Macam muka abangnye...:)

Sharifah Nadzarah berkata...

tahniah yan...
mcm muka abg2nya...
selamat perfantang...
nnti no.4 mesti gegil..

Daddy Ziyyad berkata...

Tahniah !!!!

Mujib yg comel...

Lepas ni rajin2 update tau..cerita pasal Mujib pun okeyyyy..

Dah cukup 3 askar tu kat rumah...:P

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

comel nye.. tahniah yea dapat baby baru..

Dinas Aldi berkata...

Alhamdulillah! Tambah askar lagik ya. Takpa, rezeki dariNya. Semoga ibu & anak sihat ya :)

azieazah berkata...

Wahh cenggini Kak Azie dah kalahhhh...! dia dah ada 3 anak laki. Tak bleh jadi niiiii.... Pinjam sorang?

Mat Gebu berkata...

Tahniah azian...... moga baby sehat sejahteraa... *___^

KuNanGKuNanG berkata...

tahniah..comel baby..patutla lama je menyepi...:)

munna berkata...

tahniah Yan...

Zie berkata...

hai mujib..muah muah!