Jumaat, 6 Jun 2014

Villa Casuarina


Assalammulaikum
Maaf entry tertunggak
tapi saya perlu juga kongsikan di sini
pengalaman kami bermalam di Paka
Saya ke Terengganu untuk membuat pemantauan praktikal student
habes jelajah semua pelusuk Terengganu.
Banyak tempat yang saya kene pantau antaranya, Mardi Paka, ladang-ladang tradewind, felda dan resort.
Semasa di Paka, kami ingin terjumpa satu papan iklan VILLA CASUARINA. Kerana tiada pilihan hotel, kami terus menelefon nombor tertera.

019 215 0503

chalet ni sgt cantek pada saya...dan selesa
cuma tak berpa sesuai untuk anak-anak saya yang sgt lasak...hihi
faham2 je laa my mumumu tu kannn.....

jom kite lawat kawasan villa tersebut...
1mlm rm200


buku utk pelawat

ade dapur comel mcm ni...lengkap microwave , peti sejuk....etc

bilik air pun bersih

ni view kat luar

tgok...cantek kan...kat bawah katil tu ade lagi tilam boleh bawak kuar...so muat laa utk kami 1 family


bilik ni di hias cantek

view dari bilik...depan tu pantai...tapi tak boleh mandi sbb masa tu angin kuat, laut bergelora,,,,

jgn lupa bermalam di Villa Casuarina jika ke Paka

4 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

RM200, dapat sewa satu rumah! kira berbaloi la....cuma nak tanya, tak panas ke? Sebab tu rumah kayu kan?Tepi laut pulak

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kostya Shaknov berkata...

Голые! проститутки Харькова вип
Надоели глупые и неопытные дурочки? Тогда от меня ты будешь в восторге! В постели я настоящий мастер, а общение со мной интересное и живое. Если кто-либо чрезмерно заботиться о ненужных пустяках, то тем самым он являет неумеренную мирскую суету.