Rabu, 18 Ogos 2010

hua hua hua

dah lama tak nulis blog ni
sbb???
aih...macam2...
pc aku ni buat hal plak...
dah g jumpa technician dah pun...
yg bengang nye...
dia tak back up file aku sebelum di format
mujur yg document aku dah back up
pictures!!!abis....
tak pe laaa....pengajaran buat aku...



just nak share yg last week 11hb adelah bday muaz...
disbbkan iszuwan nak balik johor ptg tu(ramadan 1st),
aku pun buatlah kek coklat untuk dia...
sebenarnya aku tau bukan dia makan sgt pun kan
heheheeh
masa balik johor minggu sebelum ni, kami dah celebrate bday dia awal
beli je kek no 3...






ni la gambo terbaik yg mampu di amik...huhu!!muaz tak nak tgok kamera.pastu dia suka sgt dgn doraemon yg kat kek tu hah




ni plak gambo kek coklat kukus yg aku kirimkan pada iszuwan untuk di bawak balik ke johor...





sebenonya dah 3 kali buat kek ni..sgt sedap...resipi dr bro rozzan singapore....sebenarnya hr tu aku ade kelas petang....tapi disebabkan iszuwan nak balik kul 2.30 ptg dr mentakab, so, terpaksa la cancel kelas.mesti student aku melompat kegirangan....aku juga sempat buatkan mak aku kuih bakar....resipi dr kak suejoshua...mak aku suka sgt kuih ni....tapi gambonya tak sempat nak amik...terus masukkan loyang dlm plastik untuk iszuwan bawak balik...masa otw ke mentakab, hubby cakap sedap betul bau kuih bakar ku itew...tapi masa berbuka....makan sikit jeee...hampeh...

huahuahua....



sebenarnya ade byk cerita menarik yg aku nak kongsi dan jugak resipi2 yg aku dah cuba....tapi.... len kali je laaa...


hua hua hua

2 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

Salam..
Sedapnyer kek...LM suka kek coklat,huhu.ehh LM lak..akak,hehe.

Far8 budak baik berkata...

farid nak jugakkkk..
takkn Lm jee..cisss =)