Rabu, 15 Disember 2010

Oh,No!!!!!!!

Oh no!!!!
kenapa oh!no ni????
aku dah lama tak menghapdate blog ni
bebanan kerja yg melambak (poyo giller ayat)
anak dah dua (alasan nampak)
suami masih satu (dah mmg la nyot!!!)

mungkin terlalu byk alasan yg sukar org lain untuk fahami.....
sebenarnya sejak melahirkan, inilah kali pertama aku tulis blog
oh, baby baru???
dia aku namakan muhammad muiz harith bin muhammad
ade gak yg tanya, bukan ke abg nya muiz...

oh no!!!

abgnya muaz...
ni la baby baru kami yg dah tak berapa baru sgt sbb umurnya dah 3 bulan...
masa lahir 2.84kg je... skrang ni 3 bulan 7.5kg...


ni muiz selepas beberapa jam dilahirkan


pengalaman bersalin????oh no!!


akan diceritakan di episod yg akan dtg...



to kak ayu : amboi!!!!bersawang giller blog saya ye...takpe...saya ikut ckp akak...ni dah update la ni...heheheheh



to cik mat gebu : dia suh aku buat entry pendek2 pun tak pe....agak2 ade tak resipi yg pendek2 cik mat...? (oh no!!!tak de kot..)

2 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

hahahahah..

gigih kak ayu baca etry ini,,
sebab bersawang..kena sama-sama jadi meriah..

azian,,,slow....janji update yer

✿....rossa alina....✿ berkata...

weee..kiut miut itu budak..semoga bila besar nnti jadi anak yang soleh..amin.. :)