Khamis, 3 Januari 2013

Seminggu Di Kampung



 
selamat tahun baru semua
seminggu berada di kampung
line intenet sgt tenat
tak dpt nk update belog
balik kampung buat majlis aqiqah dan cukur jambul MUJIB HARITH
gambo atas ni nenek aku ye...hihi...

 
lagik gambo masa majlis tersebut

macam tak percaya dah 3org dah anak aku...
tiga2 hero lak tuhh...hihi

aksi2 mujib...
oooo.....sgt geremmmmm

 
masa kat rumah mak aku,aku jarang masak tp aku lebih suke buat makan2 mcm nih...
masak lauk tu ade gak tp kebanyakkan masa mak aku yg masak...hihi

tiramisu

strawberry cheese tart

puding laici
 
ok...dah start keje dah semalam...kelas hr ni jam 2petang
sedey nih sbb terpaksa tinggalkan mujib kat rumah pengasuh
dah laa dia tak nak botol...semalam dr pagi sampai ptg minum 3oz aje..huhuhu

10 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Comell nya Mujib tu..cute nya dia senyum! sedapnya mkanan2 tu...
salam kenal..singgah follow sini #321:)

Kakzakie berkata...

Gila ye Yan? Kenapa tak ajar botol awal-awal lagi. Main terus tinggal mana boleh. Susut budak tu nanti. Kesiannya...

Rindulah hero-hero tu...

Daddy Ziyyad berkata...

happy new year!!!

3 hero ya..

saya tak tau la anak saya yg ke-3 ni boy or girl...kot boy jugak, samalah kita..3 hero...hahaha

azi berkata...

Yan..
kes mujib ni sama dengan Adik Aishaa dulu. ....kesiankan..:)

Zurina berkata...

dh lama myepi...xprasan azian muncul lg...;) pepun tahniah dpt baby baru!!!...;)

miloais milo berkata...

yan... comel lah mujib....
dan iols terliur tengok statwberry cheese tart tu!

eray berkata...

puding laici tu nak boleh? hihihi
takpe anak tak nak botol, boleh guna cara lain, cup atau syringe

http://welovesusuibu.blogspot.com/2010/06/makanan-yang-menambah-mengurangkan-susu.html

munna berkata...

sama dgn yasmin dulu ... tak nak minus susu dlm botol... terpaksalah kak munna balik tghari bf kan dia dulu

Zie berkata...

welcome back to uitm pahang kak yan..ehehehee...

citarasa rinduan berkata...

yan..
k. Ayu kalau lama tak masuk blog seseorang, memang godak semua entrylah.

sorry tau lama tak singgah sini..

mujib mmg tembammmmmmm..
paling hensemmm

PS: ko mmg rajin dik... onsem