Khamis, 6 Jun 2013

Mama Zakie, nak jaga Mujib tak?

Untuk tatapan Mama Zakie
Mujib 8bulan da tumbuh 2 batang gigi atas
selalu bangun kul 2,3 pagi
bangun berak
pastu tak tido
main2 sampai kul5pagi baru tido
Ummi macam baru nak tido, eh, dah kul6 lerrr
Mujib pun bangunnn lagikkkk
hadoyaiiiiii
mujur abah ada, ummi gilir2 jaga mujib dgn abah
Mama Zakie nak jaga Mujib tak?
ngeh ngeh ngeh

5 ulasan:

Rai Ourkizuna berkata...

haha..aduih..budak nak besar cik yan.. nasib baik aisy belum sampai stage tu.. saya kalau malam2 kena stay up memang boleh jadi momster.. haha..

JunAina berkata...

Mama Jun tak nak offer ke, kalau offer dan2 ni gak soh pack baju dan2 ni gak start keta gi sana...hahaha...

Aku Ibu Muda berkata...

alaa...tomeynyaa naik beskal...

Kakzakie berkata...

Mama Zakie bukan nak jaga aje terus bagi laaagi sukaaaa!! Meh sini. Umi kan ada dua lagi lelaki. Ini kasi mama dah tu Umi process lagi dapatkan adik perempuan hihi....

Azian Elias berkata...

tu dia.. dimintak process lagi tu yan. silakannn...