Selasa, 11 Jun 2013

Geram & Seram

As salammualaikum dan selamat pagi
terlebih dahulu marilah kita panjatkan rasa syukur ke hadrat Ilahi
dilimpahkan dgn kesihatan
Alhamdulilah...
(ni da mcm nak bg ceramah dahhh nihhh...addeehhh)

Tgok laa jadual acik utk sem nih
lalalalalalalalalallalaalla

ok...semalam kelas acik kul 10pagi...tp hampehhhh
sorg pun takde yg datang
ini sudah buat acik bikin marah nihhh
sabo jekkk laaaa
gerammmmm
pagi ni kalau duduk rumah boleh buat 3bijik kek
ahahahahahha

ptg tu ajak hubby g Darusshifa Mentakab
baru tau kat Mentakab ade...
badan acik ni rasa  tak OK lg laa
di sbbkan ptg semalam takde kelas, tu yg ajak hubby pergi

kami makan kat Thalay Tom Yam Seafood
korg tgok order air sampai 3!!!
ahahahahah
sebenarnya, mula2 order air tu ade semut hitam 4 ekor
aku ckp kat budak tu, mintak tukar
da tukar, eh..ade lg 3ekor semut
takkan laa nak mintak tukar lg kan

so aku order laa air lain ...sekian....hihihi


MuMuMu kene tinggal dengan pengasuh
kesian diorang...sebab kami balik malam  10lebih
Muaz dgn Muiz da tido
Mujib jekk yg baru bangun

pengalaman berubat di Darusshifa Mentakab tu, 
aku takut nak cerita kat korang!!!
serammmmmm....

ok bye...

10 ulasan:

JunAina berkata...

Apa yang seramnya Yan? Kat bangi tu ok ja.

Acik Erna berkata...

assalam yan..cerita la..seram pun acik nak tau jugak

Kakzakie berkata...

Student sekarang tak macam student dulu. Suka-suki tak dtg.

Kesianlah MuMuMu sampai malam kat rumah org.

ainnoraini berkata...

cerita la yan..kakain nk jgk tahu...

Daddy Ziyyad berkata...

Amboi, hari Selasa kelas 2-4pm je...pagi2 tu boleh la membuta..bahahaha


Story la kat KKA cerita serammmmmm tu :P

pena rozie berkata...

Bile nak pos kek kat trg????

Mat Gebu berkata...

Alaaa....cerita lahh...cerita lahhh (sambil hentak2 kaki kat lantai.. Comeyy jugak aku buat macam tu..kiut!!...hahaha)...

munna berkata...

seramlah pulak... kak munna baru tahu ada darulshifa kat mentakab bila baca blog yan ni....

Chik Att berkata...

yang seram tu lah yang tau sangat tu ...

*SiRibenMerah berkata...

salam kak yan..
iyra harap semuanya selamat..
kalo akak nk citer ape2 bgtau je yek..