Isnin, 24 Jun 2013

Cameron Highlands

 As salam...
Lama bercuti berblog sebab busy
ade vetting soalan kat kampus jengka ni hahhh
buat soalan lagi susah dr jawap soalan taww....
huhuhu
just nk share kami telah TERpergi ke cameron highlands
hihihihihi
boss hubby acik lerrr yg beria sgt nak pg...bgtau hr Jumaat,hari Sabtu nak pg....
so, kami pergi dgn staff hubby semua laa...ade 6family
suke sgt gambo family kami ni...
comey tak comey tak????ahahahha
 ni masa breakfast d Sg Palas Estet
Muaz said:
3 perkara yg mesti dilakukan jika datang ke cameron highlands
1. Minum teh
2. Petik daun teh
3. Petik strawberry

mak dia ckp dlm hati..... (koya betul ade anak mcm nihhhhh....grrrrrrrr)
hahahahhahaha
 ni kami ke Taman Rama-Rama
sedihhhhh
byk rama-rama mati dipijak oleh muiz
then dia ade gak amik rama2 tu masuk dlm kolam
kolam tu byk ikan koi
untonggg laaa ikan tersebut dpt makan rama2
yeahhhh...ni budak dindut
8bulan 9kg

Semoga Allah permudahkan segala urusan kita hari ini
hari ni genap 7tahun perkahwinan saya dengan Muhammad Bin Adam
hihihi
patut laa last week lagi dia ckp nak cuti hari ni
siap ajak ai lagikk hoccayyyy
tapi apakan daya....
acik ade kelas laaa
minggu ke 3 baru mula kuliah
apa daaaaa......huhuhu


9 ulasan:

JunAina berkata...

Selamat ulangtahun perkahwinan, berbahagia sokmo deh.

Lama tak gi Cameron.

Masya berkata...

WAHH DAH SAMPAI SINI, MEMORI OMBAK RINDU ... ANAK² OKKK .. MENDAKI..

azi berkata...

Selamat menyambut Ulangtahun Perkahwinan Yan..semoga bahagia selamanya...

Umie Artoqiemie berkata...

wwee aniberseri ek. tahniah2

Lydia Miza berkata...

Hepi eniberseri yannnn! Makin berseri engko yan. Hihi

Kakzakie berkata...

Bagus betul en abe yg ingat tarikh sebab jarang org lelaki ingat tarikh macam ini.

Happy anniversary Yan... moga terus berbahagia.

atuk berkata...

Assalamualaikum Azian

Selamat hari ulang tahun perkahwinan
moga ceria dalam pemeliharaan Allah senantiasa serta bahagia hingga ke Syurga

*SiRibenMerah berkata...

happy anniversary..
hamboih boipren kecik I tuh g cameron yek..
bestnyaaaaa dak kecik tuh..
tak ajak aunty iyra ponnn...

Alin Marlini berkata...

happy annivesary yan. kak Alin pun 1st time gi ladang teh ritew..memang best