Isnin, 3 Jun 2013

Sekitar Gathering Blogger Di Musolla Ehsan

 Assalammualaikum
Hari ni nak cerita pasai kami g Musolla Ehsan
jumpa kawan2 blogger gituuu...
pada mulanya kami nak g awal tp hubby acik kerja, so, agak lewat jugak kami gerak dr Jengka
sampai rumah Dato Abdullah Al Hadi jam 4lebih.Jam 5 ptg hubby dah ajak gerak ke Kota Kemuning(rumah abg ipar) sebab jam 6 petang mereka nak g Stadium Bukit Jalil tgok JDT lawan Pahang. then lepas bisik2 kat hubby acik, dia bg acik stay kat musolla Ehsan, mlm nnt lepas habis bola,dia datang amik acik dgn mujib.
Muiz dengan muaz mana ada, diorang kan kat kampung....ehehehehehe
gambo atas tu Muijb dengan Datin Aishah Hassan

 Muka redha jekkk...Mujib dengan acik Erna

 Ni gambo before balik dengan Dato Abdullah Al Hadi
 ni dengan kak JunAina
 Ni dengan kak Pena Rozie
 ni ramai2...masa ni kakak AinNoraini da balik
Berdiri dari kiri...Kak Ayu,Kak Jun,Mujib,Azian,Kak Azwa, Kak Ida,Kak Rozie,Bunga Mawar
Duduk dari kiri...Datin Aishah, Kak Azie, Adik datin, Iyra dan kakak Wangi
 Ni dengan Iyra Mutalib
 Kak Azie, Kak Rozie, Azian dan Mujib, Anyss Jee (Permintaan anyss hoccay, muke dia jadik cam tu...ekekekek)
Yang ni dengan Abah Zino, kak AinNoraini ade tu, nampak tak????hihi
then, malam tu acik dengan mujib tak balik Kota Kemuning
kami terus tdo kat rumah Dato
hubby sampai Kota Kemuning kul12lebih
dia suh kami tdo umah Dato ajek...
kikikiki...
so, mlm yg datang
Atuk Baik
makan2 mmg sgt best hoccay
ade macam2
acik bawak muffin je derr
hihihi
ade Char Kue Tiaw (hubby Ayu yg masak disponser oleh Anyss)
BBQ...ayam, udang, sosej
ooo...kaloriiiiiii
ahahahahah
Alhamdulilah, seronok sgt2 dpt jumpa kawan2 blog
esoknya sebelum balik Jengka, kami singgah Darusshifa
Alhamdulilah, rezeki kami
walaupun orang ramai tp kami tunggu tak lama
dan Alhamdulilah, rasa makin sihat
Alhamdulilah
Alhamdulilah
Alhamdulilah

16 ulasan:

*SiRibenMerah berkata...

Alhamdulilah..
terima kasih memeriahkan majlis BBQ..
best sgt~

zino berkata...

Ado jugak gambar zino kat sini hehe

zino berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
akuzle ayu berkata...

Alhamdulillah. Dapat juga Yan g Darusshifa..

Acik Erna berkata...

assalam Yan..akhirnya..dapat acik jumpa mujib yang comel..geram je bila asek tengok gambar..dah jadi kenyataan dapat dokong mujib..

Daddy Ziyyad berkata...

Kalau jadi plan kita serbu Jengka, saya nak tgk cara itik/angsa di sembelih...hahahaha

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Tak sempat puas hati gomol Mujib hu hu hu hu

Sutera Syifa berkata...

meriahnya..:)

Rai Ourkizuna berkata...

ruginya tak dapat pegi.. dari jauh cik yan datang..

eh..kota kemuning tu kawasan rumah saya dah tu..

mamawana berkata...

Assalamualaikum

Meeting gathering, makan makan..gelak gelak...best kan

atuk berkata...

Assalamualaikum Azian

pertama kali ziarah
(mana tahu ada rezeki daging itik...he he)

Kakzakie berkata...

Sampai tidur sana lagi.. ini betul-betul Yan ni.

Baru padan muka Mujib kena tonyoh banyak hidung pipi dia hari itu pastinya.

azieazah berkata...

Sebenarnya malam tu ingat nak borak-borak lagi, tapi masing-masing tak larat laaa...

ummi_khalish berkata...

seronoknye gather2..nanti klo ada lgi bgtau ye..teringin sangt nak join.....

JunAina berkata...

Jaga diri...kuatkan semangat insyaallah...

Lydia Miza berkata...

Amboii bestnye dpt jmp dato', pena rozie dan lain2