Rabu, 21 Ogos 2013

Muaz puasa ke tak???

As salam
Masih raya lagik tapi nak share pasal anak bujang acik nih hahhh
Ramai kawan2 tanya dia puasa ke tak...
jawapannyaa........


































TAK punnnnnnn
huhuhuhu

dia ckp nak puasa tapi dia tak tahannnnn sbb lapo
bangun sahur tapi 7.30pagi dah sibuk cari nasi lemak

Muaz : Abang sakit perut laa Ummi...
Ummi: Nanti ummi sapukan minyak ye...
Muaz: Abang rasa ni bukan kene sapu minyak ni....tapi kene makan nasi...


padahal tahun lepas OK jek puasa sekerat hari....
tapi kl sekolah dia mmg tak makan sampai jam 12
takpe laa...cube lagi tahun depan ye Muaz....
tak puasa tapi masa orang berbuka dia laaa no 1 tanya nak makan apa dan paling beria dia makan...
hurmmmm....

5 ulasan:

Rai Ourkizuna berkata...

ala..kecik lagi cik yan.. aqil kami pun tak posa.. biar dia tere solat dulu..

pena rozie berkata...

Hehehe... Ok la tu sbb berterus terang....

JunAina berkata...

Pelan2 lah didik Yan, biar dia faham apa ertinya puasa dan tanggungjawab terhadap puasa.

Lydia Miza berkata...

Sebab dia lelaki kot.. Pjg akal nak jawab. Hihihi. Takpela.. Slow2 didik anak kan yan.

Puan Ida berkata...

salam,
ai saya ida
newbies blogger
baru follow blog ni'jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com