Selasa, 20 Ogos 2013

Photoshoot Raya


 Assalammualaikum
Selamat Hari Raya
Maaf lama tak terhapdate...
busy laa acik nihh....
hihi...
layan laa gambo kami 1 family masa bulan pose hr tu
aku suh org dtg umah amik gambo
kekonon nk gambo cantekkkk
sekalikkkkk
 tgok laaaaa....hihihi

 Muaz ni ntah buat aksi apa ntah
 Abah dgn ummi gelakkan Mujib...kikikiki...tgok Muiz tuhhh
 Muiz mmg susah sgtttttt nak bergambooo
sampai kami ckp ade ultraman kat depan...ahahahahah
 Ni laaa yg paling OK dan akan dibesarkan...

 Ni semua tak ready....hihi
 Hihihi.....
Ni pun nak dibesarkan jugak...macam perasan comel plak acikkkk.....wakakakakkakaka
Jangan laa marahhhhh

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin

7 ulasan:

Asyifa Mustaffa berkata...

Btul la...mmg pyah nak sruh anak2 begmba...muka tension memasingnya...ada yg buat muka kadang tu...yg gmbr jadinya...sekeping dua je...huhuhu...

Sweet la kaler baju raya tu...cantik...:-)

JunAina berkata...

Gambar last tu memang comellah!

Yan kat sana berapa bayo phoshoot cam tu?

Daddy Ziyyad berkata...

Fulllamakkkk...betul la macam Azhan cakap, org kaya Jengka ni..siap panggil photographer dtg rumah...hihihihi....

jenuh kan nak tunggu semua anak anak senyum, ngadap camera! :P

Lydia Miza berkata...

Hahaha... Mmg payah nk suruh ank2 ready kan yan

Kakcik berkata...

Boleh buat karangan ni.. :)

Yaati Nor berkata...

cantik la gmbr pink..kak yan mcm dah kurus je..

Uni berkata...

Hai, Salam Perkenalan. Saya follow akak semula.

Bestnya tengok satu keluarga warna sedondon. Pink kaler lagi. :)

Jom join : #1 Contest My Story, My Life - Mudahnya Mengemas Rumah!