Selasa, 17 Disember 2013

Danga Bay Fun Park

 Assalammualaikum...just nak share tempat ni...dah 2 kali pergi tapi laa ni nak nulis n upload gambonya...huhu...

ni masa mula2 datang, aku dengan muaz aje yang turun dr kereta sbb Muiz dan Mujib tgh tdo...abah jaga diorang dalam kete...naik kuda ni dgn train aje...then bila balik abah dia tanya main apa aje...muaz boleh cakap, Ummi kedekut, bawak naik 2 mainan aje.....hampehhhhh
tu yang datang lagi dan bagi budak2 ni main puas2...

ni Mujib yg kengantokkannnn....dalam kete dia dah tido...pastu bila angkat je dia bangun....


 ni tgh tunggu turn nak naik bende nih...

 takde laa takut sgt,biasa2 aje nih....
 yang ni kesian Muiz sebab dia tak boleh naik...sbb dia masih kecik lagi...muaz aje yang naik
 ni Muaz tak nak naik sbb masa pergi mula2 dulu dia dah naik...Muiz naik ni 2kalikkkk
 ni Mujib pun naik sekalik...muaz cakap pening kepala sbb cawan tu pusing2...ahahaha
 maafkan laa anak2 hamba.....ahahahahaha
 muaz berani nak naik nih...layankan je laa....dia siap bgtau budak sebelah dia...kalau takut jangan tgok bawah.....ahahahahha....muaz muaz....
 muiz tgok jekkk abang dia...mujib pun sama.....
 ok...ni nama dia flying elephant...aku naik ni jek dgn Muaz....
 mana2 pun ultraman takkan dilupakan,.....ahahahahha
alahaiiiiii 2 beradik nihhhhh...macam comei jekkk...macam baik jekkkk....time berperang, bukan main lagikkkk...dah tak ingat dah diorang ni adik beradikkkk....ahahahaha

ingatkan nak bawak budak2 ni g Hello Kitty Town tu tapi mahal sangat...g tempat memurah jek leee...hihihi

6 ulasan:

atuk berkata...

Assalamualaikum Azian

seronok nyer 2 beradik tu....

bujal X berkata...

rajin akak jalan2..tengok kat fb jenjalan saje...he~~

imm berkata...

salam kenal..
dah lame tak gi johor...last time pegi mase kakak bsalin..skang anak buah da masuk umur 5 tahun..heheh
saya follow blog ni ye..sudi2 lah jenguk blog saye jugak..terima kasih:)
http://cikanem.blogspot.com/2013/12/hadiah-semua-orang-nak.html

Amoi Farah berkata...

Dah lama tak melepak lepak kat situ..

azieazah berkata...

Comel lah, baju depa sama! Beraninya depa naik benda melantun lantun tuh. Kak Azie, mampuih seriyau!

عبده العمراوى berkata...



شركة تنظيف منازل براس تنورة
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل