Jumaat, 3 Februari 2012

30 Tahun



hari ini saya genap 30 tahun

hadiah dari hubby.....

belum dapat lg...tp tak kisah laaa nak bg apa pun...sy terima je....tak bg apa2 pun takpe...ade suami mcm dia pun dah satu anugerah yg tak ternilai

hadiah utk diri sendiri.....

insyaAllah bulan 10 nanti saya akan bersalin


alhamdulilah dgn rezeki dari Mu ya ALLAH

p/s kek di atas tu saya buat utk kawan sekerja yg dah pencen
heheheheh

hubby ajak g jenjalan ni....heheheheh

31 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

Selamat hari jadi azian..moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki...

Kamu sebaya dgn isteri saya..isteri saya sambut besday ke 30 , 14 Jan lepas

Gee® berkata...

hepi besdy azian...

~K Ham~ berkata...

as salam azian....hepi bday 2 u my dear adik.....muahhhhhh...all the best on your special day....ever and forever....amin

kakcik berkata...

Semoga dikurniakanNya dengan tubuh yang sihat, rezeki yang berkat dan usia yang bermanfaat.

SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN YAN. :)

miloais milo berkata...

happy birthday my dear Yan...
moga uols sihat sejahtera selalu

Kakzakie berkata...

First tahniah dah nak dapat ke 3. Happy birthday yang ke dua boleh kan...

Jangan lasak-lasak masih baru tu. Mana tahu twin, bolehlah share sorang satu:) Jaga kesihatan Yan.

ainnoraini berkata...

hepi besday yan...
semoga dimurahkan rezeki dan diberkati oleh Allah didunia dan akhirat..aminn...dan berbahagia selalu disamping keluarga tersayang...

Sharifah Nadzarah berkata...

yan!!!! tahniah & hepi besday

kita tak dapat online sgt yan..tenet problem..baru ni dpt bukak blog yan...

wah dah nak bertambah dah rupanya..kita doakan semoga kali ni gegil ok..tumpang gembira...yan sama lebih kurang dgn SIL kita.
jaga kesihatan & jgn lasak sgt tau..

utk besday semoga dipjgkan umur..murah rezeki..dikuatkan iman..& segala2 yg terbaik utk yan...

KuNanGKuNanG berkata...

selamat hari lahir..moga bahgia slalu disamping keluarga tersayang...:)

ha_nan berkata...

Happy besday yg ke 30 dear fren..dan jugak tahniah dh nk dpt baby ke-3.sungguh murah rezeki mu.

Alin Marlini berkata...

welcome to 3 series club..ngeh!ngeh!

Dinas Aldi berkata...

Happy 30th birthday, Yan! & tahniah akan dapat baby baru :)

Zie berkata...

Happy Birthday Kak Azian!!..heheh...mane tahu birthday akak,kalau tidak wish kat BRP tadik..hihi


congrats akak...kali ni baby girl pulak eh?

Mat Gebu berkata...

Selamat hari lahir azian..minta maaf sebab CM baru bersiaran ni hari, semalam cuti berblog.... ^__^

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

happy belated bithday.semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu.

azi berkata...

Salam Azian..
Selamat Menyambut Ulangtahun ke 30..semoga Yan akan terus berjaya, bahagia dan dicucuri rahmat olehNya selalu....

Dann.. tahniah!!! ..mudah-mudahan kali ini baby perempuan pulak ye..dan lahir pada 20.10...sama dengan Acik Azi..he..he..

p/s Jaga kesihatan Yan...

Lina berkata...

selamat hari ulangtahun buat azian dan tahniah atas rezeki yg dikurniakan...satu hadiah yg sgt2 berharga dan tdk ternilai...jg diri baik2 ye

Zurina berkata...

selamat hari kelahiran azian! besar hadiah tuuuuuu...anugerah dr Ilahi...tahniah!!!

Citarasa Rinduan berkata...

yannnnnnnnnnn
k.ayu lambat sampai, tapi kamu tahu kan??
kak buat entry khas bt harilahir kamu ke 30 thun??

harap2 kali nie bb girls.. amin

Azian Elias berkata...

ALHAMDULILLAH..seronok dengar niii..

munna berkata...

lambat wish kat sini...tapi dekat FB dah wish .... bestnya hadiah tu.... klu baby girl bertamah meriahlah ye Yan

Ati Masrif berkata...

Selamat hari lahir yan!
semoga berjaya didunia dan
diakhirat...amin

sori ..lambat wish
almaklumlah..lani musim malas
mengupdate...hehe

tahniah ye tambah ahli baru !!

Citarasa Rinduan berkata...

yan..
ayu dok senaraikan kawan2 blogger yang pregnant, betul tak due yan bulan oktober?

nanti pi entry tu ya, kalau salah betulkan

kakchik@ella berkata...

alalalala .. KC baru baca ni. BTW, selamat ulangtahun Azian. KC hrp Yang gembira dengan segala-galanya.

Hanis Azla berkata...

happy belated birthday yan.. selamat panjang umur dan murah rezeki hendaknya..

geez berkata...

Happy belated bday azian...... ^_^

PUTUBAMBU berkata...

happy besday azian!

welcome to 30 series! hehehe

semoga gembira selalu ye..

Mak Wardah berkata...

Happy Birthday, sebelah rumah Azian ada kosong tak? Akak nak berjiran nih...faham2 lah kan.

mama maman aka yana berkata...

muda lg.. hehehe

teratak hati berkata...

miss azian!!lama tak jumpe..akhirnya brjumpe di alam maya ni..^^

Marya Yusof berkata...

Kita sebayalah Azian! :))

Happy Belated Birthday! Lewat betul dah ni...hehehee... tapi doa tak kira waktukan... Semoga diberkati usia & rezeki... Barakallahufik :))