Isnin, 7 Oktober 2013

Restoram Klasik Tom Yam - Terapung, Melaka


As salammualaikum...
Semoga kawan2 sihat hendaknya...
Just nak share satu tempat makan ni masa kami stay di Melaka
Jenuh google tempat makan yg best2...last2 ade yg kata kat sini best...
tgok ultraman kecik tu hahhh...kikiki
ni kat pintu masuk...tgok pintu masuk pun dah rasa mcm grand sgt kan...
tetiba rasa mcm tak mampu plak nak mkn kat sini...ahahahahah
tempat ni takde laa terapung...cuma ade tasik...tu yg cakap terapung kot....kikiki
budak2 ni suke sgt...aku takut plak tgoknya...ye laa..kang termasuk kat dlm kolam tu kang...naye...
mula2 tak nampak pun ikan...tapi masa azan maghrib, banyak ikan2 timbul2...subhanallah...

paling aku tak puas hati ialah kat kedai makan ni ade jual bende2 nih semua....
jahanammmmm duit....
Muiz tak nak otomen kecik sbb dia baru jek dpt 18ekor ulang suara 18 ekor otomen kecik...
so, dia nak yg besoooo punya....
Muaz tak nak otomen...nak senapang...gasakkkk laaa nak oiiii
terbelikan jugakkk laaa
mujur Mujib tak pandai mintak lagi....



Kesimpulannya...makan kat sini biasa2 aje...tempat je kot yg mcm best tapi tak best laa jugak sbb ade jual otomen....kikiki...ok...


busy la sy cik jahhh...musim anak2 tgh periksa kan...huhu

4 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Kat mana ni?

Saya selalu pergi Melaka tapi tak pernah pun sampai ke sini

huhuhu

harga makanannya ok tak?

JunAina berkata...

Tarikan tempat tu mungkin sedikit sebanyak mengubah selera makan... Makan biasa2 tapi tempat best.

Rai Ourkizuna berkata...

hahaha.. banyaknya koleksi otomen dia..

rinduan citarasa berkata...

hahhahaha

yannn ko sangat kelakorr

sbb autromen ko buat kak Ayu gelak tak ingatt..
eh.. dik.. thanks syer tau. mana tau kalau ke Melaka kak pulak y singgah.. suka layan tasik atau kedai2 ada air kat bawahnya