Selasa, 1 Oktober 2013

Swiss Garden Resort & Spa, Kuantan


Assalammualaikum dan selamat pagi...
Da sarapan? Saya makan kat rumah tadi...lauk mlm tadi ade sikit...sambal udang dgn sup kentang je...
OK, last week kami bercuti panjang
3hari di Kuantan, 3hari di Melaka kemudian terus balik Johor umah mak dan ke Kota Masai ke rumah makcik lawat nenek kemudian g Danga Bay...penatttttt
Kami ke Kuantan sbb rawatan susulan Muiz yang akan dibedah.nanti saya ceritakan ye sebab apa...
Di sebabkan kami masih ade lagi 3hari 2mlm di Swiss Garden, maka, aku dan hubby terpaksa bercuti sambil hantar Muiz ke Kuantan Specialist Hospital.



Barang masa sampai segini aje...balik dah lain cerita....wakakak
Semua sedia maklum, aku ni kan ahli Swiss Garden...pakej yg aku amik ni tak ingat laa plak Platinum ke Gold ek...tapi pakej yg rm26K tu hahh...
setahun dpt 7mlm free
bukan laa free...ko kene bayar jugak cik jahhh oiii
sape2 nk stay kat swiss garden ni dgn harga memurah, sila laa roger2 acik kay...


tengok laa boss kecik ni hahh...hihi
bilik kali ni dapat memang best...
pool view...

  
ummi lepak2 jek...tak leh nak mandi...stand by kl ade yg nak minum susu
wakakakaka

 tgok laa...bapak budak pun sama jekk naik....
kikiki
diorang ni mmg tak nak sudah kl dah masuk pool

mujib pun tak reti penat
kami memang suke stay kat sini sbb depan ni ade pantai.masa kat pantai tak bawak fon, jd takde laa gambonya....muaz suke kutip kerang, umang2 bagai tu hahh....dan layanan kat sini mmg 1st class...staf semua baik2...sgt mesra pelanggan. tapi pakej kami duduk kat sini tak siap dgn makan sekali...so, kami makan sendiri...3hr 2mlm kat sini rasa mcm kejap jekkk....Muaz dgn Muiz mmg tak nak balik...lepas mandi pantai, mandi kat pool pastu mandi plak kat bath tub....addehhhhh

ok laa...acik nak sambung kerja balik nih....


8 ulasan:

Rai Ourkizuna berkata...

wahh..bestnya.. nanti kalau ada rezeki kami ke kuantan kami roger akak..

JunAina berkata...

Tengok pool tu terus teringin nak gi sana...

Kakzakie berkata...

Lain kali MU3 jgn lupa ajak mamazakie sama ye:)

Kakzakie berkata...

Eh... Yan apasal Muiz nak kena operation? Kes yg dulu itu ke?

Tanpa Nama berkata...

Nak..nak nanti klu nak stay kat kuantan kami roger awak.

Nurul Sa'akdah berkata...

Cmne nak dpt murah

Nurul Sa'akdah berkata...

Cmne nak dpt murah

Nurul Sa'akdah berkata...

Cmne nak dpt murah