Rabu, 2 Oktober 2013

Mail Ikan Bakar, Tanjung Lumpur

As salammualaikum
Da sarapan?
Saya masak ayam kicap aje utk bekal anak2 hari ni
Kan hari tu kami duduk kat Swiss Garden, malam tu kami makan kat sini...
ade sorg student saya suggestkan tempat makan ni
sbb kalau ke Kuantan mesti pergi tempat makan yg sama...
macam New Horizon Garden, Ana ikan bakar petai, Lila Wadi, Sara Thai Tom Yam dan Warung Paksu &Maksu. Ini semua mmg tempat pilihan makan kami kalau ke Kuantan.
Yang Mail ni first time....
tgok laa Muiz, sampai terpejam mata...kikiki
mmg sedap makan kat sini
puas hati
sotong goreng tepung dia pun sgt best laa...sotong tak liat dan sedang elok je makan
ikan pari bakar pun sedap...kene dengan selera kami satu family
lala masak sweet sour pun sedappp
kiranya semua laa sedap...boleh datang lagi
budak ni mula2 nak air kelapa
pastu tgok air abah dia terus tak nakkk
padahal abah dia minum air sirappp je punnn.....kikiki



ok....kalau datang Kuantan jgn lupa singgah makan kat sini ye...
depan Ana Ikan Bakar Petai di Tanjung Lumpur...

7 ulasan:

JunAina berkata...

Yan...meriah betul meja!

Kakzakie berkata...

Entah billalah kakak boleh sampai sana tu Yan..

Ati Masrif berkata...

assalamualaikum,

kat area mana tu yan...bagi detail sikit

harga ok tak :)

Ain Noraini berkata...

macam2 ada..meriah dengan makanan...

Acik Erna berkata...

assalam azian..acik pernah la 2 kali pi Tanjung Lumpur..makan ikan bakar..tapi acik tak ingat pulak nama kedainya.
yang acik ingat aroma ikan bakar di jeram je he he

Wiyah berkata...

mmg sedap kat mail ikan bakar ni, mmg tempat fav ..tp tak tahan pedas ,, kalo dtg lewat mesti kena que meja la jwb nya ;-)

Tanpa Nama berkata...

Mail x best. tp ada kedai walau org x ramai tp kedai ni plg sdp di tanjung lumpur. Kedai yg ramai x mesti sedap tp pikiran kita ramai org kdai tu sedap. Maghrib masa azan penuh je mail ikan bakar kedai lain x sgt.pelik