Selasa, 21 Disember 2010

Aku langgar VIOS orang...

Sebenarnya last week masa aku dtg keje kira2 jam 10 pagi...(ooo, agak lewat ye ko dtg yan!!!) selepas menghantar anak2 ke taska...(muaz terpaksa di tumpangkan di taska sbb cik t balik kampung) , aku pun parking la kat tempat biasa aku parking...tapi kan....masa nak masuk parking tu, aku dgn confidentnya telah melanggar pintu belakang kereta VIOS kawan aku...
ya rabbii...aku nih dah la cuak...terus tel hubby...dia ckp..."awak stand by je la duit yer..."
hukhukhuk...aku pun cari parking tempat lain dan dgn langkah longlai, aku pun g cari la tuan empunya keta tuh...en saharani dgn kak mazura (oooo, mereka ni sama2 pensyarah kat sini)...

aku cakap, aku gantilah kerosakan pada keretanya itew...mmmm...sedey gue...

gambo???aku tgh nebes2 tak sempat la aku pikir nak amik gambonyer...

tapi ni nak share ni, kejadian setelah 1 minggu aku bawak keta ...

jeng...jeng...jeng.....



ni kat bandar pusat jengka, depan kedai rm 2...hehehehhe

mujur ade org tolong...

nampak gayanya, duit nak berjoli bulan 4 nanti kene buat bayar VIOS en saha n kak mazura laaa jawapnyer...

waaaaaa waaaaaa

5 ulasan:

Cik Tom berkata...

alhamdulillah xde pe2..

cik tom suka mana2 tomato..ceri or biasa :)

azian berkata...

cik tom,
bagus makan ceri mentah2 nih...
awet muda...

Lelord berkata...

huhuhu adoyaiiii seb bek xde pape

Yan berkata...

Salam Azian, (hee..nama sama ek)

baru dapat P ke? tapi..next time hati2...

hafizsohaini berkata...

berapa kena bayar? 0143746271