Selasa, 21 Disember 2010

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER



Tarikh lahir blog : Oktober 2009

Punca kelahiran blog : Dipengaruhi oleh opismate ketika itu adalah adibah yg asyik berblog...maka aku pun dah terngikut sekalik...pastu jadik mcm ketagih plak...lebey2 lagi tgok blog2 masakan...sbb saya suka memasak...tiap2 hari mesti nak tgok blog cik mat

Entri pertama anda sebagai blogger : Satu permulaan

Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits : Satu hari lagi...7 jek komennyer (3 dr 7 tu aku yg balas...huhuhu!!!)

Blogger pertama yang anda jumpa : Kak ayu citarasa rinduan

Blog yg anda minat : isk, byk sgt laa...antaranya.... cik mat gebu, kak suejoshua, kak ayu citarasa rinduan, n off course leee ben...hehehehe

Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger : Antara kenangan manis ialah dapat jumpa dgn kak ayu dan cik mat gebu...sgt seronok!!!

Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger: Mmmm...mcm tak de tapi sy frust sgt sbb kat umah tak leh pasang intenet yg menyebabkan sy hanya boleh berblog di opis sahaja...huhuhu!!!umah tak dapat broadband dan streamyx tak leh pasang..

Impian anda terhadap blog anda : terlalu banyak impian saya terhadap blog ni...tapi, apa yg penting adalah mendapat kenalan baru, boleh bertukar tukar pendapat dan menjadi tempat untuk saya meluahkan perasaan...(dey, mcm jiwang jek...)

2 ulasan:

IbuAmirAmirah ;P berkata...

haha..sekarang sgt mls nak updatelah yan..keinginan ade,tapi salu tak update..hohohoho

azian berkata...

alah dib...
masa nih je nak berblog, kang bila ade student, ko nak ym pun dah tak sempat...
huhuhu