Isnin, 30 September 2013

Black Stone Resort


As salam dan selamat pagi
Kita makan nasi kerabu pagi ni...pastu tapaw nasik dagang
kikikiki...hari ni nak duk dlm opis jekkk...setelah seminggu cuti...1mingguuuu ooooo
nannti kita citer laa bila ade masa ek...

ni nak cerita masa kami 1family ke Kemaman
pergi menghadiri majlis perkahwinan anak sedara Cik Mat Gebu
abang Cik Mat ni kita kenal,dia pernah datang  UiTM dulu bg talk
so, Hj Hamzah da tel kita suh datang, tak sedap plak ek kl tak datang
memula nak tdo kat kemamam jek, dah booking hotel
alah, hotel bujet biasa2 jek
sekalikkkk, parkingnya kat tepi2 jalan je, tu yg hubby kite tak suke...
terus laaa cancel dan merata carik hotel malam2 wey....semua fully booked
sampai laaa kat resort ni hahhh
baru laa dpt...1malam rm170 kl tak silap
resort ni terletak di Jalan Kuantan -Kemaman
 
disebabkan masa check in budak2 ni dah tido, jadik bila bangun  tu Muaz siap cakap...
eh, kecikkkknya bilik hotel nih....
wakakakakkaak...serius mmg kecik
tapi.....
bila bukak pintu bilik jek terus senyummmm
depan bilik adelah pool, depan pool adelah laut/pantai


Mujib pun tumpang sekakik main pasir dengan pakai baju tido

ni memang xtvt bebudak nih kl g pantai....

selepas check out kami terus ke rumah kak Ummi Kuantan....
sebenarnya gambo dgn pengantin takde tapi muaz ade gambo dengan gambo pengantin...gambo kat dlm fon hubby, tapi dah takde dahhhhhhh....huhuhu....camne ntah boleh ilangggg....majlis tu sgt cantek taw...mcm artis2 gitu laaa...comel jekkk pengantinnya....

7 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Kat mana Black Stone Resort ni? Antara Kemaman dan Balok ke?

azian berkata...

kat kuantan YB...

Daddy Ziyyad berkata...

yg penting ada swimming pool...dan depannya laut!!!!

puasnya seminggu cuti!!

azieazah berkata...

Kita jeles plak tengok bebudak tu main pasir!

Mat Gebu berkata...

...lepas ni kalau ke Kuantan atau Kemaman, Kg Sungai Soi ( dulu ingatkan sungai "suwey"...haha).. wajib singgah, dan nak curi buah mangga depan rumah kak ummi tu....

JunAina berkata...

Pool dan pantai keterujaan melampau Yan!

Wiyah berkata...

assalam..azian,,uittt btol2 kat umah wiyah tu TAMAN PSJ,tempat wiyah lepak petang2 n mlm duk ats kerusi batu tgk laut sambil mkn kuaci hehe.. black stone @ pantai batu hitam terletak kat beserah..alahai tp wiyah dah pindah kota bharu awl tahun br ni daaa, umah kosong takde org duduk pon..hurm