Selasa, 3 Disember 2013

Ayam Penyet, Bandar Sri Permaisuri

 OK..just nak share tempat makan ni..nama dia Ayam Penyet...lepas habis kelas talam , malam tu kami ke Bdr Sri Permaisuri sbb nak jumpa kawan acik, Isniah..kawan masa belajar kat MRSM Serting dolu2...tp kami still keep in touch....kat sini kami makan Ayam penyet..hubby order bebek penyet..bebek tu ITIK taw...
 ni muke stressss.....ahahahah...dia nak makan kat kedai sebelah Ayam Penyet ni, kedai Upin & Ipin tu hahh....kikiki
 ni laa kawan saya Isniah dan anak lelaki beliau, Mishary....
wajib bergambo kay....lama laa jugak kami tak jumpa..last jumpa Niah masa sy mengandungkan Mujib rasanya...thanks Niah belanja kami...baru je nak belanja dia...semoga murah rezeki Niah...bakal usahawanita berjaya Niah ni...hihihi

7 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

Saya tak makan itik...wakakakaka..

Wahhh..belajar talam...bagus..bagus....Fiza pun ada buat kelas talam....kui kui kui

Kakzakie berkata...

Kawan dgn usahawan boleh jangkat jadi usahawan juga ni.. usahawan kuih talam ok tau. Belakang taman kakak ada. Dulu dia guru tadika sekarang banyak sykt catering order kuih talam dgn dia..

Rai Ourkizuna berkata...

kak.. isniah tu muka macam senior saya.. dia belajar jepon ke?

JunAina berkata...

Jumpa kawan lama banyak benda nak kongsi, banyak cerita pahit manis nak di ungkit...:)

azian berkata...

Dr...
yeke fiza pun ade buat jugak...nnt ade rezeki nak jugak laa masuk studio dia...


kakzakie...
insyaAllah...tp buat mula2 ni just suke2 je kak..muaz yg suke mkn talam2 ni...hihi

azian berkata...

rai...
ye...dia belajar kat jepun dulu..ye laa tu kot...kikiki

kak jun...
betul kak...tp selalu je dpt jumpa kejap2..nk borak lama2 kang ade org dok jeling jekkk...kikiki

Lydia Miza berkata...

Ngan akak xmo jumpe. Sobss sedih