Selasa, 3 Disember 2013

Padang Kota Lama, Penang


kene jugak buat entry g Penang nihh...hihi
sbb ingatkan hr tu nak jumpa Teacher Dinas, tapi tak dak rezeki...
kami ke Penang pd hari Jumaat jam 5pagi dari Jengka
hadohhhh....jenuhhh nak sampaiii
kul12tghr baru sampai tawww
kami pg sbb nak g jemputan kawen rakan sekerja saya, Azimah
dia nikah hr jumaat di Nibong Tebal.
tu yg alang2 dah sampai Penang kami lajak ke Langkawi
gambo wajib kl g penang...wajib laa sgt....kikiki....
OK, ni kat pintu masuk nak pg kedai makan tu...tak tau laa apa nama kedai makan tu...dia mcm food court.abaikan ultraman tecik tu ek...kikiki
  
ni sempat singgah main2 kat sini dulu....sekali lg abaikan ultraman tu hahh
kikikiki
kami makan nasi ayam sbb malas nak order yg lain2 sbb semua dah kebolo
nasi ayam dia biasa2 aje...

 coconut shake...sedapppp...may b sbb masa minum tu tgh haussss sgt....kikiki
 OK...this is the mee sotong yg aku ade baca org ckp sedapppp sgt tu hahhh...org yg buat ni pun siap masuk dlm NST and Malay Mail bagaiiii...tapi pada aku...tak sedap mana pun...order mee sotong ni sampai 3!!!!sekalik tak habesss...pedas pun ye jugak....sotong dia tu pun biasa jek...


ni muiz sedang merenung cendol beliau...kikiki
    
mak dan cucu-cucu....



7 ulasan:

JunAina berkata...

Ko nak merasa agak2 le Yan sedap tambah tak sedap cukuplah yg ada...

h4ni3 berkata...

den tak jalan2 lagi cuti skolah ni.. huhuhuu

atuk berkata...

Assalamualaikum Azian

budak mana yg pakai baju belang bersama ultraman tu...he he

Juhariah Johari berkata...

Salam kenal dan salam ukhwah.
Tulislah lagi pasal penang, mama nak ke sana minggu dpn.

azian berkata...

kak Jun..
abah sy 1, sy 1, hubby 1...kiki...nasi ayam tu beli 2...

h4ni3...
tunggu hujan reda sikit laa baru g jenjalan...

azian berkata...

atuk..
baju belang ek????kikiki

mamaJuhariah Johari...
sy g penang kejap je..tu pun tak puas...nnt pg mama jgn lupe beli jeruk pak ali ye...hihi

Lydia Miza berkata...

Akak lum jln lg yan. Syoknya jalan.