Isnin, 23 Disember 2013

Ayer Keroh Country Resort

Assalammualaikum...
Dah lama entry ni pending...duk kat draft jekkk...kikiki
kan hari tu masa g Melaka ikut hubby kursus, kami stay kat Air Keroh Contry Resort, so just nak review tempat ni...
kami stay 2mlm RM424 which is sgt mahal dan tak berbaloi untuk bilik yg kecik. dan siap breakfast tapi...serius...anak2 aku tak makan pun breakfast dia sbb tak sedap...
kami berempat terkurung dalam bilik bila hubby takde.punya laaa boring....

mujur laa ade kedai cenonet yg juai megi weyyy....kikiki
tghr hubby hantar kami makan kat luar...
tu pun makan cepat2 dan tapaw laa jajan2 sikit
sbb bilik takde peti sejuk

aktiviti dalam bilik....
tgok laaa budak2 nihhh

ni plak masuk kat dalam ni ramai2...
kikikiki

kesimpulannya....
tak best tempat nihhh
pool pun kotor
mujur laa jugak ade pool kan...
hilang kejap duke n nestapa budak2 nihh....
kikikii


5 ulasan:

Rai Ourkizuna berkata...

mahalnya harga billik tu.. kalau kena kat kami mesti makan setahun bertasbih tak berbaloi tu.. hahaha..

Yunus Badawi berkata...

Mak ai mahalnya harga biliknya sekarang. Dulu semasa saya tinggal sana tak sampai mcm tu.

Saya pernah tinggal di bilik hotel dan di banglo di situ. Bilik air banglo masa kami tinggal tu ada lubang besar. Di luar banglo pula banyak monyet ….. huhuhu

Daddy Ziyyad berkata...

mentang2 hotel tu tak best..takde pun gambar gambar lobby, cafe, pool dia....wakakakakaka...

mahal wehhhhhh...

JunAina berkata...

Banyak hotel mahal2 sekarang nih tapi kalau berbaloi tak de le nak merungut kan Yan...ini kalau semuanya tak best bayar mahal bikin hangat je...:)

munna berkata...

Mahalnya.....