Jumaat, 16 Disember 2011

Berkhemah Di Dalam Rumah



tak tau knp aku boleh beli bende nih bg kat diorang...
tapi, mereka sgt seronok...
sampai nak tdo pun kat dlm khemah...
nak gaduh pun dlm khemah...





layankan je laaaa



disebabkan selalu khemah ni kene gomol, riwayatnya pun tak berapa nak panjang...hehhehe


mujur khemah mcm ni...
tapi pernah tgok anak2 kak ati tdo dlm khemah besar kat dlm rumah...mujur budak2 ni tak tau ade khemah mcm tu....heheheh

17 ulasan:

miloais milo berkata...

my kids dulu ada gak khemah ni
masa depa kecik @ baby...
seronok depa main dalam tu...
kekadang sampai tertidur dalam khemah

kakcik berkata...

Jangan mak atau ayah pun nak tidur dalam khemah tu sudah! :)

Sharifah Nadzarah berkata...

bestnya...klu anak2 kita tgok ni mesti kena pau lah kita yan...

lambat lagi

Pia berkata...

"akak pun dulu penah gak pasang dkt porch..khemah besar yg 6 org tu...skrg ni agaknya ank2 akk dh lupa kot psl khemah tu...mmg budak2 suka sgt aktiviti macam ni...tk dpt bercamping kt luar,kt dlm rumah pun jadi lah..."

ikatankasihku berkata...

samalah ngan umah akak..pasang kat dlm bilik, pastu beli bola byk2 sumbat dlm tu..last2 hakak gak yang kene kutip semua bola tu...ggrrrrrrr

Kakzakie berkata...

Rumah kakak pun ada satu macam ini tapi warna pink. Kakak beli di Ben Laden kat Madinah lagi. Masih elok... budak perempuan main tak sama dgn budak lelaki....

Lina berkata...

budak2 ni mmg suka buat kemah2 ni...klu anak sy pakai selimut ke kain ke buat ala-ala kemah hehe

nyanyisunyi berkata...

yan..dah nama pun bebudak...rasa teruja bila dok dlm khemah mcm tu..pulak tu siap adakan makan minum lagi..lagi best

gadisBunga berkata...

masa kecik dulu saya dan adik2 pun suke berkhemah dalam rumah. buat pakai selimut lilit keliling katil je la tapi. heheh~

Yan berkata...

itu lah namanya ada anak kecik. macam2 boleh jadi..

azi berkata...

Azian..
Akak rasa bagus juga yan ada khemah tu dan letak dalam rumah lagi..sekurang-kurangnya 'perkhemahan " diorang tak mengganggu kerja2 Yan...(buat sementara le)..he..he..

Anak2 akak pun suka berkhemah..Along siap ajak kawan2nya berkhemah kat kawasan rumah masa cuti sekolah ni...tapi bila hujan...lari tidur dalam bilikk..he..he..

azieazah berkata...

Best gak eh ada khemah camtuh. Boleh main camping camping!

Dalila Hamid berkata...

ambopi meriah.. siap khemah dlm rmh ni.... sngt mencbar ni... nyamuk pun x ada..hheee

Dinas Aldi berkata...

Akak kecik2 dulu buat khemah dengan kain selimut & cadar. Peh tu kena getu paha dengan Che G pasal buat semak rumah. Hehe.

Bestlah tengok bebudak tu seronok dok dalam khemah tu :D

Citarasa Rinduan berkata...

yan..
kak kan, nak sangat tiap2 hari masuk ke blog yan..
tapi tulah..
sibuk benor..

dik..
melihat anak2 yan..
kak ayu teringin benor nak ada anak lagi..
wawawa..
nak duduk dalam khemah gak,

DrSinga berkata...

tak panas ke...?

munna berkata...

seronok budak berdua tu main....