Jumaat, 16 Disember 2011

Samudera Hotel



masa kami ke terengganu bulan lepas, utk pemantauan praktikal students, kami stay kat hotel samudera.
terletak di kuala besut.kiranya dekat laa dgn tempat2 students aku ni praktikal
bayangkan laa....jam 8 pagi bertolak dr jengka 20, sampai kuala besut kul 7 lebih...dah magrib dah ....
mana taknya....menyinggah byk tempat...
nnt i citer ek....hehehhe
ni laa hotel yg kami duduk



mula2, kami nak duduk satu bilik yg rm70 aje...tp bilik tu takde air panas...
so, kami amik bilik ni...rm120...
muiz bdn da start panas dah...
tapi???
ligat bukan main!!!
ni laa xtvt diorang kat bilik


ni sebenarnya tgh penat semuanya
tapi...addehhhh




muiz demam
tido mengkungkung
ni org melayu cakap apa ek?
heheheh



yg ni plak, sibuk suh amik gambo dia tdo jugak....
layan kannnnn
esok paginya ngompol!!!!
(kencing atas tilam!!!!)
grrrrrrrr.....



pemandangan depan hotel
nampak tak kat tepi bangku tu ade bende kecik nooo....
heehehhe
tu laa muaz....
berani pg sendirik...jenuh aku nak kejornya!!!

ni waktu pagi masa nak check out...

7 ulasan:

Kakzakie berkata...

Ingatkan dah mula game on friday tadi... masuk sini lain cerita. Selalu juga Muiz demam bila berjalan jauh. Penat agaknyalah Yan...

gadisBunga berkata...

tu tido menelungkup kot namanya. heheh~

Ati Masrif berkata...

pelik nama tido lagu tu..

bahasa apa..hihi

miloais milo berkata...

kesian uiz demam...
heols tak biasa jalan jauh2 kot ni...

Sharifah Nadzarah berkata...

layan mama & ayahnya sampai demam2 sian2...

kakcik berkata...

kakcik sebut tido menonggeng. :)

Lina berkata...

luas jg kan biliknya