Khamis, 15 Disember 2011

Sehari Bersama Azian

ok...nak bgtau ni...
azian nak buat game...
hari jumaat ni
esok!!!
16hb 12
syarat-syarat penyertaan:

tak kisah laa follower ke tak...semua boleh join
buat satu entry tajuknya... Sehari Bersama Azian
dan link kan pada entry ini
copy dan paste link entry anda ke ruang komen entry ini
entry tu tak kisah nak tulis apa pun, asalkan ade link ke entry ini aje....

pemenang akan dikira jumlah pengomen terpantas bagi setiap entry pada hari jumaat nanti
maksudnya, sape komen dulu yg paling byk laaa pemenangnya ye...

hadiah????

rahsia...

yg pasti, u all mesti suka punya laaaa.....

heheheheh....rugi2 kl tak join....

ok...tunggu ek esok....

heheheheh

p/s ade yg tak faham ke ni???

17 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

ok..saya tau..mesti hadiahnya kaserol tu kan?? hehe..

maafla sy x dpt nak join..sy support dari kejauhan yer..
semoga meriah giveaway ni.. :D

gud luck to everybody :D

Pia berkata...

"macam menarik jer ni..hehhe...akak ni mmg tak penah ada luck pun..."

ikatankasihku berkata...

yaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn, mis u babeh....
first nak cakap lagi, thank u sebab akak dpt hadiah untuk n3 "terima kasih azian"...dari yan
mangkuk tu lom rasmikan lagi pon....hehehe

ni nak wat lagi sok?!hehehehe... mmg kelas ko yan! awwwww

Sharifah Nadzarah berkata...

adehh..dri pengalaman mmg tak terpantas..insyaallah cuba...maklumler kita on9 sambil keje kikiki
sokong yan

azian berkata...

MDT...
alahaiiii...takpe2....len kalik ek...heheh

kak pia...cuba jaya....heheheh

ikatankasihku...
akak, bukan casserole, tapi sy nak bg telekung....ade lg satu masa g bandung hr tu ade lg ngupenya selit2...hehehhe

sharifah...
ok, jom laa join ek...heheheh

Kakzakie berkata...

Jangan published sebelum subuh Yan... tak patut kalau macam tu. Kakak pun nak jugalah...

Harap-harap tak ada aral melintang dan ingat fuhhhh...

azian berkata...

kak zakie...
esok sy cuba buat sebanyak entry yg boleh...sebelum subuh????harus ade....kl bangun awal dan siapkan sarapan ek...heheheheh

bujal X berkata...

saya tak berapa faham~hu~~

kakcik berkata...

Jap... kakcik masih 'blur' ni...

Nanti kakcik fikir dulu, ya? :)

miloais milo berkata...

iols memang tak terpantas...
satu - tenet hazabedah dah berapa bulan dah ni...
kedua - iols bz sokmo nokkkk!~

kena buat entry eh???
jap ye.... will try

Munnafendy berkata...

start esok kan? ok ok =)

Lina berkata...

wahhh menarik game ni tp x taulah bole ke x jd terpantas sbb masa bekerja kan...apapun gud luck pd semua yg join nanti

Dinas Aldi berkata...

Rajin sungguh buat contest :)

Akak dah SMS kat Azian dah tadi.

azi berkata...

Azian..
Akak tak berapa nak faham ni....tapi teringin nak join...Yan,tolong akak!!

Alin Marlini berkata...

Yan dah buat GA Contest..mesti meriah :)

ainnoraini berkata...

Ada hadiah...menarik ni..
Tapi kak ain pun tak faham ni...

bujal X berkata...

mohon pencerahan dari tuan rumah~serius kurang faham~