Selasa, 17 September 2013

MARDI Cameron Highlands

As salam
OK...ni plak masa kami ke MARDI Cameron Highlands
tgok laaa my muaz n muiz ni hahhh....
aksi ULTRAMAN mmg tak leh nak lari...kikiki
Mak saya dan abah saya dgn mujib...cantek tak bunga ni???
kalu tak silap ni bunga harum sundal malam....
(OK...bang mat gebu ckp bunga ni nama nya SNAP DRAGON...)
 
OK...takde aksi ULTRAMAN yg hat ni...ekekekek
Labu air yg beso...
Dengan pokok asparagus
Mujib yg ketidoran....
Abah dengan labu air sambil diperhatikan oleh my hubby dan my mujib....
the boys yg hensem.....ahahahahah
muaz buat muke...

sekiannnnn...


9 ulasan:

Mat Gebu berkata...

Nko mandai2 aje kata bunga tu harum sundel malam....marah tau mak lampir...tu bunga 'snap dragon' laaa..elopah mali punya, tapi kalau tanam kat sedenak atau kat ulu remis, dia jadi sleeping dragon you!...hahaha...

Kakcik berkata...

Besar betul labu tu... :)

azian berkata...

ahahahahahha...
cik mat...sy tanya org yg jual bunga kat kea farm tu hahhh...dia ckp sundel mlm...mujur tak sundel bolong hoccayyyy.....ekekekek...

mak...
mmg labu ni sentiasa ade dr tahun lepas lg kl tak silap...

Ain Noraini berkata...

wahh banyak bunga...cantik2 pulak tuu..

sejuk ye kat CH tu yan,...ada org kata dah tak sejuk mcm dulu2..

azi berkata...

Yan..akak kalau ke CH, memang tak sah kalau tak pi Mardi ni...syokkan tempat dia..

Kakzakie berkata...

Mujib pun nak pegang labu air yg besar. Geram kan tengok:) masak sebiji boleh buat kenduri sekampung..

lizz berkata...

dah lama x pi ameron Highlands...kemain beso labu air tu...

Lydia Miza berkata...

Baru tau harum sundal malam ada warna lain selain putih. Lawa

munna berkata...

kak munna pegi mardi tu pun syok sgt bergambar dgn labu air yg besar tu.... kita awal sehari je masa kat CH klu tak boleh laga pipi kat sana