Khamis, 19 September 2013

Hari Jadi Anak-Anak

 As salammualaikum...
maaf...entry tertunggak...kikiki
kang anak2 da beso baca blog ummi diorang carik2 entry hari jadik diorang tak jumpa plakkkk
ni sebenarnya masa hari raya hari tuhh...
bday Muaz 11 Ogos, Muiz 22 Ogos
jadiknya, buat sekalikkkk
yg datang family2 belah hubby n aku aje
semua sepupu diorng datang
gambo atas, Muaz mula2 potong kek dulu
cuba tgok kat ne dia potong kek tu?
ahahahahahahah
 Ni plak budak hensem
cover macho laa tuhhh
kikikikiki
 Pastu abang ajar lak nak potong mcmne....
 Semua sepupu ade kecuali MUJIB sbb dia udah ketidoran
Lepas makan macam
mak aku masak mee hoon, nasi goreng dan kami buat BBQ sikit, ade kamben, ayam, udang n sotong...
nuget 
then hari tu ade makan2 kat rumah ofismate...kebetulan pada 22 ogos...tu yg beli lagi kek utk Muiz

4 Oktober ni plak bday Mujib, tak plan lagi...kl dpt celebrate dgn mama zakie mesti best nihh...

xoxo

11 ulasan:

Mat Gebu berkata...

Hahahaa.....ni gaya baru potong kek..mesti ngikut Azian Iskandar lerrrr tewwwww!!...

Kakzakie berkata...

Amboi mama zakie ni dah tak laratlah sayang... Tunggu umi buat keklah kan dik. Mama zakie bukan expertise bab kek ni...

ps: balik kg ke masa tu Yan?

Acik Erna berkata...

assalam Yan..anak acik pun ada 2 orang bulan ogos..5hb ngan 31hb..memang acik beli kek sebiji je senang

Acik Erna berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ummi berkata...

Hahahahah...akak pun mcm Mat jgk Azian, nak tergelak tgk Muaz potong kek tu kat ujung dpn gitu...pastu si Muiz pulak mcm nak tikam kek...hahahaha, adeeii, terhibur betuii tgk gelagat anak2 Yan ni taauu... Mat, nnt besday ko, ko amik gergaji potong eh...hahahaha

Mat Gebu berkata...

Hahaha....kak ummi, saya esok2 cedok pakai skop simen aje...senang...haha

Lydia Miza berkata...

Senang buat sekalu ye yan. Anak akak jarak tarikh rapat tp kami sambut kn asing2 sbb dorang dah tau tarikh lahir dorang bila . Tp sambut ngan adik beradik je x buat besar:)

JunAina berkata...

Hah!!! Kelas ko Mat pakai skop simenn! Hahhaaaa...adeh sekali skop sebijik kek!

Yang meh le nak potong kek dengan mama Jun pun boleh jerkkk...ekekeee...

nyanyisunyi berkata...

Meriah buat besday party masa anak2 kecik2..bila dah beso tk maunya diaorg buat besday2 ni..
hepi besday buat dua2 teruna Yan..mudah2an jadi anak yg soleh..

Ummi berkata...

Hahahhaa...kejiii ko Mat!! Azian, pi amik cop sawit bg Mat...haha

munna berkata...

banyaknya kek.... auntie munna nak sepotong jadilah