Khamis, 19 September 2013

MS GARDEN, Kuantan

 Assalammualaikum...
maaf sekalik lagikkk
berita dah lama laa awakkkkkk
kikiki
ni masa kami g MS garden nak berbuka kat padang MPK kuantan
masa datang tu Muaz terus ajak bergambo
sbb dia cakap cantek, macam hari raya (mmg nak raya nak oiiii....)
kalau dah masuk bilik, ginih laa ngupenya....
ni kali kedua acik stay kat hotel ni...
utk promosi ramdhan kami dapat rm180 semalam...
termasuk dengan sahur sekalik
tapi serius...sahurnya tak sedappppp

disebabkan konon2nya nak berbuka kat padang MPK tu kan, kami kuar awal...
kul 5 dah ade kat bazar ramadhan
orang jgn cakap laaaa
ramaiiiii ya amaaattttt
then hubby ckp, nak tunggu sampai waktu berbuka lambat...
plus....my boys semua dah mcm apa dahhhhh
tgok laa...siap kuarkan bola main kat padang
then hubby ckp berbuka kat hotel jekkk leee
tp dalam bilik laaaa...kikikiki

menu berbuka pada hari tersebut....

sekian.....



12 ulasan:

Kakcik berkata...

Tak sabar nak jumpa Yan dan keluarga nanti. Harap2 Allah SWT permudahkan segalanya... :)

Rai Ourkizuna berkata...

padang MPK tu glamer kan.. abang ngan akak ipar saya pun sanggup pegi jejauh nak berbuka kat situ.. diorang duk area muazam..

JunAina berkata...

Kalau akak pun tak larat Yan nak layan kerenah anak2 kecik cam tu tapi best ada dak kecik ni ada jugak le org nak diusik2.

azi berkata...

Yan..
MS Garden Hotel kat SP ni pun, juadah berbuka puasa dia tak sedappp...pilihan pun tak banyak...

Padang MPK tu memang popularkan...akak tengok ramai sungguh org berbuka kat situ..

p/s seronoknya Yan boleh jumpa Kak Cik Seroja nanti..salah sorang blogger yang popular tu...:)

azieazah berkata...

Sekali sekala tukar tempat tukar angin, memang best. Jangan selalu. Bengkok tokey ladang. Hahaha!~

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Hu hu hu best nengok depa sepak bola...betul2 isi masa tu. Ruang luas, seronoklah dia orang...

Lydia Miza berkata...

Yan mmg siap bw jug smua tu ke?

munna berkata...

berbuka kat padang MPK tu mmg glamer sgt... murah juga rate kat MS garden tu

hazlina azmi berkata...

nampak sedap semua mknan tu..blogwalking...jemput ke blog saya dan kita tukar link ye..
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

azian berkata...

mak...
insyaAllah mak...hihi

rai...
yg dtg bawak periuk nasi pun ade...nak tergelak hoccayyy...tp meriah kot bebrbuka kat sana...

kak Jun...
budak tecik buat usik2 ek...kikiki

azian berkata...

kak azi...
kat Sp pun ade MS garden ye...tapi mmg tak sedap laa makanan dia masa kami sahur...

kak azieazah...
sekali sekala kak...kl selalu mmg tak mampooo....hihi

waalaikummussalam anyss...
pdg tu luas, bilik pun luas...suke sgt bebbudakkk tuhh

azian berkata...

kak LM
ye yan bawak dr umah sesiap...nape kak?comel ek????kikiki

kak munna...
rate masa bulan ramadhan je kot sbb hr lain rasanya lebih 200 kl tak silap

hazlina azmi
salam kenal...tq dtg ke blog sy ye...