Sabtu, 9 November 2013

Terpergi Bukit Gambang Resort...

 Masa Deepavalli hari tu family dr Johor datang...memula makcik aku tak nak ikut sbb katanya nanti 22hb ni dia nak dtg sbb nak g Cameron Highland...last2 dia pun ngikut jugak mak aku datang...kikiki...
Kalau dah ramai2 ni datang, apa lagikkk...bawak laa g Gambang Resort tu hahhh...dulu selalu jugak g sini...ni tak tau laaa dah berapa kalik pg....kali ni pergi macam biasa laaa...mak dgn nenek aku duduk kat cabana(pondok) tu je laa...jaga Qaseh...mak bapak Qaseh dok sibuk main air....wakakakak.....

Mujib pun bukan main lagikkkkk....kikiki...suke sgt dia...


Ni gamba poyooooo...bapak aku pun join sekalik meletakkan tangan beliau....ahahahhaha
Mujib dengan nenek...ni muke dah penat...kikiki...then kami terus ke Kuantan...makan nasi kukus kat warung Mazenah, then terus check in ke Homestay yg dah booking....

Semua orang happy, semua orang penatttttt...makan kat sini dah mahal....nasi kukus rm9.90...tiket masuk pun rm25.90, kanak-kanak 18.90...kl ade warga emas kene siapkan ic dia siap2 ye sbb macam aku ni tak dan nak amik ic nenek aku...so bayar jek laa utk dewasa...rugi2.....

1 ulasan:

Kakzakie berkata...

Ramainya dtg sana. Rumah Yan penuhlah ye..

Kakak last pergi sini tahun lepas cuti sekolah akhir tahun.. bebudak sukalah main air..