Ahad, 10 November 2013

New Horizon Garden Restaurant - Tempat Makan Paling Best Di Kuantan


Kami lunch kat sini sebelom semua balik Johor
makan kat sini mmg best...dan dah byk kali jugak kami pergi

lupe nak amik gambo satu2 apa yg kami order tapi yg pasti kalau makan kat sini mesti order udang nestum dgn ayam lemon...TERBAEKKKK
kali ni kami cuba ikan stim Horizon style...sedappppp jugak...semua org suke



Muiz tak makan pun...dia sibuk tgok ultraman...pastu masa kami makan dia tertido...sedih betullll....tu penat sgt sbb mandi kat pantai laa tu....
dia terus ikut mak aku balik johor....mak mmg nak bawak dia balik
aku dgn berat hati bagi laa...alah...kejap aje...
abah kat luar restoren
tunggu lama jugak may b sbb menu banyak...


ni laa punca semua orang penat....ahahahahahha
tapi best dan seronok sangat kl dapat g holiday selalu macam ni kan
ni kami mandi dekat dgn De Rhu Beach Resort
best...

1 ulasan:

faisalapardi.com berkata...

ni restoran ke?mcaam kat hotel je...