Jumaat, 15 November 2013

Jadi Bodyguard Hubby

As salam...
hari selasa yg lepas acik telah jadik bodyguard
ekekekekek
temankan hubby g kedutaan bangladesh sbb budak2 bangla dia nak renew paspot kekdahnya
tapi awal2 lagi hubby acik dah sound hoccay
tak yah laa nak g sogo tu
tapi acik ckp, kl tak g sogo kita g pavilion ek...
kikikiki...bagus betul bini dia nihhh

sebenarnya pergi pavvi sebab nak beli mochi ni hahhh
acik suke makan
ada jual kat Tokyo Street kad tingkat atas pavvi
then lepas sesat2 cari kete tak jumpa sampai mintak tolong guard kat situ kooo, acik ckp kat hubby, jom laa kita g Mesjid India, nak carik tudung...kikikiki
Tapi hubby kita cakap dia ngantok...
so kite suh dia check in kat hotel jap
alah, hotel memurah jekkk...sewa 3jam...
acik pun apa lagikk...jenjalan laa kat kedai2 jual tudung bagai tu hahh
sekalik hubby tel suh naik hotel sbb dia takut bini dia hilang
kwang kwang kwang
 
kul 6lebih baru siap paspot budak bangla tu
kami g makan dulu
lupe dah nama restoren nasi arab tu tapi depan Hotel Nomad Sucasa
memula nak makan kat Wadi Hadramawt, sekali ternampak kedai ni, Al Musafir ke apa ntah namanya...sebelah dia pun ade kedai nasi arab jugak tp tgok macam yg ni lagi OK
dan tidak menghampakan...berpuas hati...mulawah dia tu mmg lembut gebu...macam roti nan pun ye jugak
tenteram jek makan MuMuMu tak dek...tp rasa lain kan...
ni semua anak2 kene tinggal...
jeng jeng jeng...pegi pakai tudung lain, balik pakai tudung lain...kikiki
ni antara tudung yg acik beli kat jalan TAR...rm20 jekkk...XL lagikkk....

ok...selamat hari jumaat...selamat berzikir....selamat laa semuanya ye....

5 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

mochi tu pebenda? ala ala macam kuih koci ke? hahaha

JunAina berkata...

Yan kenape pipi nampak cam bam2 sikit...ahahaa... Ini mesti kes senyum lebih dapat tudung baru banyak lai.

Rai Ourkizuna berkata...

best sesekali berdetim berdua.. hehehe..

sapa tak sayang bini kak.. kikiki..

azian berkata...

dr..
tu ade gambo mochi tu kan sy tepek sekalik...sedapppp...nak2 kl dia lekat2 kat gigi...yg pakai gigi pelesu tak leh makan ni taw....ahahahah

azian berkata...

kak jun...
haipppp...mesti laa suke...ahahaha...tudung dpt 2lai aje kak...ok laa...

rai...
sanggup cuti tuhh nk g detim weyyy...kikiki