Rabu, 26 Mei 2010

macam-macam hal...

Buat masa ni muaz masih di umah mak aku kat kluang...
semalam mak cuti sebab muaz masih demam lagi...
pagi tadi telefon mak, dia cakap, dia cuti lagi sebab badan muaz masih panas...
Aku rasa macam nak balik johor hari ni jugak...HUHUHUHUHU....
Semalam tak masak sebab hubby ajak makan kat luar...
Aku rasa tak berselera nak makan dan juga tak bersemangat nak masak....
Semalam dah bgtau hubby nak breakfast roti je untuk pagi ni...
So, aku buat ni je laaa.....








Sarapan pagi



Aku g keje, dia baru balik umah...
Masak daging kicap je untuk dia lunch nanti...
hari ni mesra audit tak abis lagi...
aku masih ade beberapa org auditee yg aku nak kejar hari ni...
heheheheheh...sebenarnya, aku tak kejar pun...aku biar diorang datang opis aku jer...
kata mesra audit....tapi lecturer yang dah senior tu, selalunya aku la yg g jumpa diorang...
Sambil-sambil tu nak kemas opis ni sbb opismate aku dah dapat bilik baru...kat level 2...
aku ni level 3...tinggi sikit...
opismate aku ni dapat pindah sbb dia preggy dulu...
skrang ni dah bersalin dan dah abis pun cuti dia...
dialah adibah...nampaknya, aku dah takde la teman nak bergosip lagi...
aku ade gak mintak bilik level 2 ni...
tapi org HEA(hal ehwal akademik) kata, aku takde masalah...aku ok je kalau preggy,stay je kat bilik tu...
dengan suhu kebengangan yang tinggi, aku dah malas nak mintak tukar bilik...
nanti aku masukkan gambo bilik aku ni bila dah cantik ek...
ni bilik tgh bersepah tahap gaban...
macam-macam hal yg terjadi....

2 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

salam pagi azian

awak mmg rajin..selera sis tgk hidangan awak tu..
sis sarapan oat jer...kikikik

PS ..maaf sayang, sis tak leh post minggu nie..kalau post gak..sampai isnin..nanti rosak paste tu......so, isnin...sis post laju..

azian berkata...

salam kak ayu...
lepas ronda2 kat blog akak tadi...
tak pe..bila2 akak leh pos...
jgn lepas saya bersalin dah leee....
heheheheheh...