Selasa, 9 Ogos 2011

SPEAKER

speaker ialah program di mana persatuan Planters Guild @ PG's memanggil para alumni atau mana2 penceramah utk memberikan motivasi, pengetahuan, info sharing dan sebagainya kepada para pelajar....azian sebenarnya bukan tak nak share cerita ni tapikan...jeng3....
azian jd penasihat utk program ni...yg dtg ialah en latif...dia tu junior azian masa belajar...skrang jd pengurus cawangan petronas bahagian JB...




speaker kedua, usahawan berjaya tuan hj hamzah bismi...sebenarnya nama dia hamzah ibrahim tp sbb company dia namanya bismi, dah lekat jd hamzah bismi...heheh

u all tau tak???mesti tak tau nihhh...heheheh



tuan hj hamzah ni abg kepada blogger tersohor dan jejaka idaman malaya taw....korang tgok laaa, abg dah hensem cam nihh...adiknya apa tah lagi....

sape2...

cer teka, cer teka....





the students????
ni kalau kat kelas aku ni, mmg laaaa....
the next class mmg dia tak dtg lg kelas azian....heheheh....

apa2 pun speaker ni sgt bagus sbb dapat bukak mata budak2 ni walaupun byk mata yg tertutup....
lepas dah graduated nnt, tahu cari peluang perniagaan...

mcmne jual air tahu leh dapat 27K sebulan????adoiii laaa bestnya.....

heheheh...

siapakah adik tn hj hamzah?????

tunggu entry akan dtg....

19 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

chopppppp

Citarasa Rinduan berkata...

yes... jadi yang pertama komen kat sini..
yan...............
speaker yang no 1 tu. hensem lah..
hahahhahahhaha......
pengsan!!!!!!

Citarasa Rinduan berkata...

jeng2.. tang jejaka malaya tu. kak ayu dah tau..
hehehehhe..

oh, abang blogger toot........ hebatnya

miloais berkata...

kelas usahawan ke ni Yan???
rajin Yan join!

Wanieyra berkata...

Selamat pagi tuan rumah....

Awalnya kak ayu pagi ni.... dah nak mula masak ke?

Bagus juga Azian join kelas mcm ni, byk ilmu boleh dapat

ikatankasihku berkata...

sampai terlelap student tu..kecian..

azian berkata...

kak ayu..
speaker no 1 tu dah kawen yek...heheheh...ok akak dahh 2x ye...

iols...
bukan kelas usahawan, cuma nak bg semangat kat budak2 ni, lepas grade nnt tak semestinya kerja kat ladang aje...

wanieyra...
bukan sy yg join kelas ni.....addehhh...

ikatankasihku....
tu laa pasal...tertido sbb boring atau lapa pun tak tau laa....heheh

Kakzakie berkata...

Amboi Ayu cop samapi 3 kali ye... Hmmm.... jeles ni kakak..

Dengar ceramah di bulan puasa inilah Yan... mata nak terkatup je...:)

DrSinga berkata...

chopp.... abang siapa???

Sharifah Nadzarah berkata...

sapelah blogger tu yek..x sabo nak tau...

azian berkata...

kak zakie kami...
masa nikan...sebenarnya bukan bulan puasa...hehehehe...hr jumaat before puasa...

doc...
choppp...takleh bgtau lagikkk...hehehe

sharifah...
heheheh...awak pun kenal dia laa....

JunAina berkata...

jalan2 dari blog citarasa rinduan...

ilmu yang bermanafaat, time muda2 nih la nak belajar bersungguh2, grab segala ilmu yg ada untuk masa depan...tp kalau dengar org ckp memang ngantukkan?

bujal X berkata...

abang siapakah?

Pia berkata...

"laa the students leh telelap pulak..bangun..bangun..nanti terlepas info2 dan tips yg berguna..."

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

blogger mana yan?citer cpt..hahaha.

yan..apasal budak2 tu tido?haiya...ganz la berani tutup mata duk depan.haha

munna berkata...

tak sabar juga nak tahu blogger yg mana satu?

munna berkata...

memang berniagalah kalau kita nak berjaya....tapi dengan usaha dan tekad barulah berjaya

bersama kak Es berkata...

pernah jugak jadi macam students kat depan tu masa kat dewan tu jugak hahaha..
bulan posa mmg tak leh nak kata apalah haiii

Lina berkata...

hehehe terlentuk budak2 tu ek...bese lar klu ceramah cam tu mmg tidonyer