Rabu, 22 Jun 2011

Corus Paradise Resort

ok...masa kat PD kami stay kat sini...corus paradise resort....best la jugak tempatnya....jom layan gambo kat sane....



pemandangan dari bilik kami di tingkat 9....cantik dan mengujakan....hehehhehe....



katilnya selesa utk kami 4 org....abah tdo dgn muaz, ummi tdo dgn muiz....
mereka bertiga ni khusyuk dan tawadhuk tgok pemandangan di atas....ummi sibuk amik gambo merata rata dlm bilik tu...heheheheh




seorang budak yg tak sabo berlari menuju ke pool....adoyaiiii



ni la antara gambo yg ade kat bilik ....hehehehe



ini plak tempat yg muaz nak kejar....
mcm org naik sehhh bila nampak tempat ni...addehhh...anak sapo lah tuuuu



tempat makan.....
kl la kat umah kita cam ni kan....hahahahah


corus paradise resort waktu malam....

kay...tdo kat sini 1 mlm ajek....
esoknya baru bertolak g KL...

jgn lupa beli baju branded kanak-kanak di sini


heheheheeh....

18 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yan..
mahal tak tidur semalam

azi berkata...

Salam Azian..
Seronoknyer bercuti...cantik permandangan...akak pernah tidur dengan family kat situ...tapi dah lama dah...yg bestnya kat situ ada lagonkan...

DrSinga berkata...

tapi tak ada pantai kan!!!!!

tak best.........
:(

munna berkata...

selalu ke pd balik hari je.... dah lama tak ke pd......

ainnoraini berkata...

manarik...boleh la kak try kesane pulak...

Fiqas berkata...

dah lama tak ke PD..
seronok kan bercuti dengan family.. lepas kejap tekanan kerja..

KuNanGKuNanG berkata...

bestnye bercuti..

bersama kak Es berkata...

bestnye yan tempat ni :)
macam tak mau balik haha :D

miloais berkata...

lepak2 kat pool tu memang best!

kalo iols... bukan takat anak2 jer yg mandi n lepak kat situ
ngan iols sekali jugak lha
ekekekeke

makdara TERdiva berkata...

kalau rumah sendiri cantik mcm tu..alamat x nak kuar rumah lerrr :)

Daddy Ziyyad berkata...

pernah tido di sini, dah lama dulu..

Ohh..dah ada kedai online ya..:)

azian berkata...

kak ayu...
cuba akak tgok website dia...tak mahal sgt rasanya....

azi...
tu laa...bawak budak2 mmg suka sgt la tempat nih...heheheh


dr singa...
kl suka pantai, mmg tak leh duk hotel nih...heheheh

azian berkata...

kak munna...
ye ke pg balik hr je????

kak ain...
kay, nnt akak g yek...

fiqas...
masa bercuti cuti cam ni laaa nak lepaskan tekanan...kat umah lepaskan tekanan kat dapur ajek...hehehe

azian berkata...

kunang-kunang...
bercuti mmg la best yang...hehhehe


kak es...
heheheh....kl bilik ade dapur lg best cam apartment...leh masak2...heheheh

iols...
sy pun mmg nak gak tapi sbb muiz kicik sgt laa...heheheh....lgpun baju tak bawak extra tuk mandi2...huhuhu

azian berkata...

MDT...
kl la umah sy cam tu, sy mesti selalu ajak kawan2 dtg...meriah sikit...heheheh

doc...
hehehe...jgn lupa belikan utk ziyyad dan zayyan...hehehehhe

CutieLiesa berkata...

bestnye...nak pg jgk...mahal x hotelnie??/

azieazah berkata...

Amboiii.. cuti sakan no. Napa tak masuk sekali gambar Azian berendam dalam kolam mandi tuh. hahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

yan....nak gi jugakkk