Rabu, 1 Jun 2011

Gara-gara Upload Gambar Di Facebook



setiap kali masak saya akan ambil gambar




walaupun selalu hubby dan muaz cakap..."asyik2 amik gambo, asyik2 amik gambo...."




setiap kali sy ambil gambar, sy akan upload di facebook



setiap kali saya masak, ade aje yg komen




tapi ade yg cakap sy cari gambo kat internet kemudian tepek kat blog dan FB



tapi ade jugak yg dtg ke rumah sbb nak rasa masakan saya



paling terharu bila sahabat lama bg msg dan tel gara2 gambar yg sy upload di facebook...
mereka nak dtg ke rumah saya....saya sgt gembira...

cari saya di facebook ...Nor Azian Iskandar

hehehehehe

p/s tp agak2 lah...kl setiap hr nak ke rumah sy utk makan itu sgt tidak digalakkan sbb sy bukan hari2 memasak...

gambar2 ini antara yg sy masak

27 ulasan:

nuwairani ismail berkata...

same la kite kak. makanan dh siap hidang ni.tp xnak bg org lain makan dlu sebab nk amik gambo.ayah siap tanya lagi, LOR, NK AMIK GMBR BUAT APE PULAK???.hihih...lucu pon ada...

Lina berkata...

gambo yg last tu yg paling meleleh...sedapnyer choc

Melur Jelita berkata...

Nak pi juga walau tak masak hari2,azian jelita...hehe

ummiarissa berkata...

gambar-gambar di atas memang menggiurkan....di mana di mana di mana (tajuk lagu je ni)

munna berkata...

kak munna nak cake strawberry tu..sgt menggoda nafsu makan kak munna ni...

Citarasa Rinduan berkata...

bila nak dapat rasa air tangan kamu..
azian.. 4hb free??
jom serbu umah cik mat gebu

MindaMalay berkata...

sodapnya....

bersama kak Es berkata...

saya hari2 datang 'rumah' azian.

memang masakan azian sgt sedap + layanan yang ramah tamah :)

azian berkata...

nuwairani...
heheh...tu la pasal...kdg2 hubby sy saje je amik makanan tu dulu sebelom sy amik gambo...heheheh

azian berkata...

lina...
tu kek coklat kukus...senang jek nak buat...cuba laa...

azian berkata...

MJ...
addehhhh...udah dibilangin....heheheheh

azian berkata...

ummiarissa...
di mana 3x tuhhh...tu nak tanya umah sy ke di mana???heheh

azian berkata...

kak munna...
ahaks...tak tahan sy baca komen akak...menggoda sungguh ke???hehehhe

azian berkata...

kak ayu...
tak balik la kak...ade program dgn students...mencinya sy!!

azian berkata...

mindamalay...
tq follow...tunggu sy dtg blog kamu...hehehe

azian berkata...

kak es...
ade2 je akak nih...miss u!!!heheheh

Nobita Sensei berkata...

arghhhhh! sedapnya!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

salam perkenalan...suka saya tengok gambo nie...saya tak berapa pandai nak masak macam nie. Yg simple2 boleh lerrr

azian berkata...

nobita sensei...
mmmm...lom rasa dah tau sedap.....addehhhh...heheheheh...bagus2....

azian berkata...

BSB...
sy dulu pun tak pandai masak jugak...tgok blog cik mat dan kawan2 lain...perghhhh...mmg tak tahan tgok gambo2 kat blog diorang....heheheheh

miloais berkata...

that 2 cakes
iols nak!
hehehehe

azieazah berkata...

TABIK!!!

Biar apa orang nak kata, Kak Azie tetap nak kata, AZIAN memang pandai masak.

Kak Azie pun tak rajin macam itu. Tingin nak rasa jugak, tapiiii.. jawoooohhhh.

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

cr yan di jengka..hehehe..nak kkn mee goreng kasih sayang

azian berkata...

iols...
heheheh...tak tahan dgn pics ni ye...

azian berkata...

kak azie...
sy jugak TABIKKK akak...heheheh...kl ade buat apa2 event kat kuantan boleh je singgah umah sy...heheheh

azian berkata...

kak lydia...
ok...sila cari saya di jengka...heheheh

Zaitun Palestine berkata...

Amat menyelerakan resepi di atas