Rabu, 22 Jun 2011

Family Day Felda Technoplant


ok..sebelum terlewat nak citer g PD kan....kami g sana sbb family day hubby aku laaa....stay kat corus paradise resort....best tempat nih...yg paling suka sekali ialah muaz sbb dapat main air....aku tak mandi sekalik sbb kelek muiz jek...dia pun nak mandi gak tapi airnya sujuk banget....hubby g sukaneka....so, aku la yg jaga dan tunggu muaz mandi tu....



hari kedua



ni masa hr pertama...jiwa raga dah meronta ronta nak masuk dlm kolam....



kl kene mood dia, mesti nak buat gini...adoyaiiii



dinner mlm tu temanya HAWAII....puas cari baju bunga2 tak jumpa...jumpa yg ni aje...heheheh...org lain laki bini baju bunga2 siap bertopi lagi...yg ade siap kalung bunga..mmg HAWAII abis laaa....aku????mmm, malas aku nak cara....hehehhe



budak debab....dan abah yg kurusssss....




ni la yg kami melantak....hubby awal2 lg dah stand by kat kambing bakaq...



ummi yg bam2 dan muaz....

tunggu entry tentang corus....mesti korang nak g sini gak...heheheh....kak yan dah pernah g katanya...

jgn lupa beli baju kanak2 branded di sini

htpp://azianbrandedkidswear.blogspot.com

sms utk harga yg lebih menarik tertarik mmg da booommmm

heheheheh...promo baekkk punya.....


11 ulasan:

bujal X berkata...

jeles ah tengok makan~~

miloais berkata...

best tau duduk kat corus tu...

best le.. kompeni ada buat family day bagai ni... dapat merehatkan diri kekdahnya... :D

Maya Mayana berkata...

tk pernah berpeluang ada family day..wow ada bisnes part time dh,...tahniah :)

azian berkata...

bujal...
hehheheh....
jgn lupa belikan baju ainul kat blog sy satu lg...heheheh

iols....
best kan????hehehehh

maya...
ye ke????kl takde family day, pg jek sendiri2...hehehehhe....bawak family kita...kira family day la jugak kan....heheheh

Kakzakie berkata...

Dalam diam dia tanam ubi rupanya. Sejak bila business nie?

DrSinga berkata...

japppppp....
nak klik lah ni ha!!!

munna berkata...

tulah bestnya kerja company besar2..ada family day.... klu mcm kak munna ..ber family day dgn family je...

Allina berkata...

As'salam.Yan,aku selalu bc blog ko tp ni 1st time nk mengomen.hehe.aku berada di corus paradise hr yg sm dgn family day husband ko ni!kitaorg ada bengkel jurnal start jumaat smpi ahad.jumaat mlm tu korg ada dinner kan?patut la semua pakai ala2 hawaii je.hehe.kitaorg tgh berbengkel dgr org2 kt tepi pantai tgh berkarok.mmg xde jodoh nak jumpa kan?kalau tidak boleh la borak2 dgn ko & jumpa anak2 ko yg glamer tu.hehe

azian berkata...

kak zakie...
adoyaiii....heheheh...diam2 ade isik lain la kak...heheheh...br je berapa hr kak bukak kedai...

doc...
heheh...miss u laa...

kak munna...
tapi kl g dgn family sendirik lg best...heheheh

allina....
adoyaiiiiii...patut la aku tgok ade uitm kuala pilah!!!!!kl la aku tau....leh la ko jumpa muaz n muiz tu....mesti ko geram kat muiz...heheheh...takde jodoh laa....aku tak tunggu sampai abis mlm tu...muiz dah tak tahan dah....kekenyangan dan ngantuk...heheheh...ruginya tak dapat jumpa ko...huhuhu

Tanpa Nama berkata...

sweetnya aunty tgk muiz harith.rindu plk

azieazah berkata...

Wow! mesti makan kenyang sampai pagi tuh... Lena ler tido dek kekenyangan...