Selasa, 21 Jun 2011

Kedai Online Azian

Terlebih dahulu saya mulakan entry yg sgt bermakna dlm hidup sy ini dgn ucapan....

Bsmillahirrohmanirrohim.......

dengan ini secara rasminya kedai online saya telah di buka....kedai ini hanya menjual baju branded bagi kanak-kanak sahaja...kalau ade yg terkurang dalam blog tu, boleh la bg teguran sbb sy pun manusia biasa.....kalau harga mahal, kawan-kawan boleh check harga kat blog lain dan bgtau sy...nnt sy kurangkan....buat apa nak jual mahal2 kl ianya sebenarnya boleh dibeli dgn harga yg murah...betul tak....?ok sempena pembukaan kedai online saya tu, saya mohon kawan2 utk sebarkan pada kawan2 yg lain....hehehehhe....sape2 yg buat entry tentang blog ini,

http://azianbrandedkidswear.blogspot.com

saya akan bg penghantaran pos percuma.....hehehhehe

tinggalkan entry anda di bahagian komen di entry ini...terima kasih....

3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

chaiyok@@@@@@

azian hebat

munna berkata...

kak munna dah terjah... siapa yg dengki sgt azian buat business online... tak patut betullah rezeki masing2 kan.... yan takde t-shirt gegirl ke?

eewann berkata...

Saya cuma ingin cadangkan mybandar.com untuk kemudahan commerce yang ringkas cam katalog, cart dll..