Selasa, 21 Jun 2011

Dalam Perjalanan Ini...


pertama sekali sy mohon maaf....baru sempat nak update....sibuk sikit....mcm2 nak buat...nnt sy bgtau ye...sy sedang mengusahakan kedai online....heheheheh...utk kawan2 semua yg ade anak kicik, mmg sesuaiiiii...sabo yek....

ni nak citer masa otw ke PD hr tu...hubby cakap, masak2 laaa buat bekal mkn kat ulu bendul....aku ni dah la tak beli apa2...masak je la apa yg ade kat peti...
kami pergi konvoi 3 keta....oh yek...kami ni g sana sbb ade family day felda technoplant....
jom layan apa yg aku sempat masak....bangun kul 4 pagi tu...sbb hr tu hr jumaat, kul 7 kene masuk ldg...huhuhu



makaroni bakar...buat dua bekas...satu bg kat kak da...pengasuh muiz



bergedil



sayur campur...mcm biasalahhhhh...yg mudah2 jek masak....heheh



sambal sotong




hati & pedal masak kicap



paprik ayam azian's style



ni la makanan yg ade di bawak....



bukti ketika d ulu bendul....heheheheh....dulu masa belajar kat MRSM serting selalu gak g sini....tapi skrang mcm tak ok jek tempatnya....tak tau laaa.....

tq ye kawan2 yg sudi ke sini....nnt dtg kedai online sy ye....sy tgh update nih....nak tau sy jual apa...tungguuuuu...heheheh

17 ulasan:

ainnoraini berkata...

dah lame tak pegi kat ulu bendul tu..mase zaman sekolah jer pegi...

makaroni bakar tu..mesti sedapkan yan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ulu bendul ngan kg mertua akak bkn la jauh sgt.pernah mereka ajak kami join piknik.tu la sekali akak sudi gi sana..haha.tak ok pd pandangan mata akak.tp ramai jek suka ke sana.gunung ledang atau bekok lg best pd akak.

Citarasa Rinduan berkata...

Yehah!!!!!!!

azian.. chiyok2..
kak tunggu

munna berkata...

sedapnya menu yan.... sejak kes 3 budak lemas kat ulu bendul tu..mmg sunyi sikit kat situ...

ibu qaleesya berkata...

best kla jenjalan bawak bekal.. jimat tu.. ehehe

azi berkata...

Azian..
sedapnyer masakan...tambah2 makaroni bakar tu...emmmm...rajin Azian...mesti abang sayang ni...he..he..
Azian...kedai Online tu..akak tungguuuu...!!!...tapi ade tak yg sesuai dengan akak...anak kecik dah 5 tahun..

KuNanGKuNanG berkata...

amboi akak..senyap2 rupenya nak wat bisnes ye...

miloais berkata...

rajin betul azian...! tabik spring hoccay!
iols terpikat dengan macaroni bakar tu beb! nampak sedap banget tu!~

Sharifah Nadzarah berkata...

WAH PATUTLAH LAMA MENYEPI NAK BUKAK KEDAI RUPENYER..SUKE3 & TAHNIAH..

azian berkata...

kak ain...makanan byk...tak abis pun kak...penat je bangun pg2 masak...huhuhu...sedih sy....

kak LM...
akak...mmg tak best sgt...dulu cantik jek yan rasa tempat ni...

kak ayu...
naju utk umai sgt bykkkkk...sy bg akak harga kawan2...heheheh

azian berkata...

kak munna...
tu laaa...tempatnya nampak biasa2 jek tp tak sangka ade budak leh lemas....ajal maut di tangan ALLAH...


ibu qaleesya...
ye...sgt jimat....hehehhe

azi...
kl isteri tak pandai masak pun suami tetap syg...hehehheh...ade azi bj utk budak 5 tahun...cantik2...heheeh

azian berkata...

kunang2...tu laa...akak ni cuba2 jek nak bis secara online....heheheh

iols...
andainya makaroni itu boleh dipos...dah lama sy pos kat awak...heheheh

sharifah...
terima kasih ye....hehhehe...nnt dtg kedai online sy kay...

bersama kak Es berkata...

diam diam ubi berisi. Ada projek online lagi ..meletoppp!!!

azian berkata...

kak es...
akak pun bis jugak...sy nak jd cam akak la nihh...heheheh

makdara TERdiva berkata...

dear..
resepi makaroni bakar plizzzz :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

beshnya makan2:))

Zurina berkata...

wah!...byknya bekal...mcm2 ada...;)