Khamis, 10 Jun 2010

aku TAG kak ummi, kak suejoshua, adibah, kak rikha & hanani

Ni 1st time aku di TAG


Tag Game: Fantastic


menurut kata kak ayu...

aku nii...

blogger johor, yang berkerja di UITM pahang, komitment dengan keluarganya dan para pelajarnya...namun, terlalu fanatic dengan dunia masakkan...ayu bangga dengan ibu muda ini..hari-hari sempat memasak untuk family tersayang


1. Thank and link the person that tagged you


thanks kak ayu for tagging me...

terharunya...


2. Tag 5 bloggers you've recently discovered and think fantastic


kak ummi

sangat kagum dgn kerajinannya yg selalu memasak untuk family walaupun dia seorang yg berkerjaya...harap dapat contohi dia


kak suejoshua

walaupun duduk kat denmark, tapi selalu masak masakan melayu...sgt kagum...


adibah

baru setahun kawen tapi dah ade 2org anak, sepasang lagik...anak kembo...pandai memasak dan menjahit...bestnya, bila la aku nak jadik cam tuh...huhuhu!!!


kak rikha

sanggup pencen awal jadik cikgu sbb minat dgn dunia bakery...skrang ni duk umah jaga makan minum suami sambil buat kek...bestnya!!!


hanani

kawan masa kat mrsm muadzam shah dulu...dr form 1 kenal dia...skrang ni duk berjauhan dgn suaminya...tak pe nan, semoga ko tabah..aku pun dulu duduk berjauhan jugak...


3.Contact that blogs and let them know they've been tagged

baik mak incik...saya bgtau...


4.State 7 things about yourself

apsal la 7 je...700 pun boleh...hahahah

a) seorang peramah (byk cakap, mmg laaa)

b) seorang penyayang (ceeewahh...)

c) tapi cepat marah (kepada yg tak dengar cakap esp: students)

d) skrang mengandung 7bulan anak no 2

e) suka masak (ni terpengaruh dgn blogger2 yg suka masak2)

f) suka bela binatang tapi selalu je mati

g) suka makan nasi goreng + sambal daging kat gerai mak cik timah..tee hee



so, kepada penama2 di atas

sekarang giliran anda pula...

jawap jgn tak jawap...

tee heee

6 ulasan:

NUR HANANI SARIMAN berkata...

Aku nak jawap..
1.Peramah boleh la..(sebab kat mulut dia ada tahi lalat kot)..hehe
2.Garang..(sebab aku ni kadang-kadang takut jgk dgn dia)
3.Gadis melayu terakhir..(dia ajak aku g shopping-shopping kat shah alam pakai baju kurung..kagum giler rasanya)
Cukup la tu..malas nk bg komen byk2..

azian berkata...

nan...
aku suh ko jawap kat blog ko laaaa...
yg ko g jawap kat sini wat pe...haiyaaaaa....

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

tq sebab jawab tag nie..

nak bagi 5 bintang.....enjoy lah..

azian berkata...

salam kak ayu...
thanks jugak meng'tag' saya...
hehehehe
mcm seronok plak kene tag ni...
hahahahahah

MrsPelangi ;P berkata...

hohohoho..kene jawab nih..jap ye..heheheh

naza nur saad berkata...

kak yan,
kak dibah meme ghajen deh...guano nak jadi ceng die..
hahaha