Isnin, 7 Jun 2010

perlukah aku rasa kecewa???

Aku memang kecewa....
hr jumaat lepas g kuantan...
hajat di hati nak tgok wayang....
tetapi....
ketika sampai ECM (east coast mall)...jam telah menunjukkan kul 5.20ptg...
andartu terlampau jam 4.30ptg sahaja
lagenda budak setan jam 7 lebih....
hubby cakap....tak yah la tgok...lewat sgt nanti balik....
huhuhuhuhuhuhuhu!!!!!
knp tak nak tgok shrek kul 6ptg?????
"sy tak nak tgok shrek!"...hubby aku yg cakap....
azian yg menurut perintah pun keciwa....
2x huhuhu!!!!
kami pun g carrefour sbb nak cari strawberi...
ade student aku yg keje part time kat sini jadik cashier...
dia tu best student taw...tapi nak jugak jadik cashier...
bagus2....tgh tggu offer buat degree kat shah alam...
dia boring duk umah katanya....
bila aku msg dia, tanya ade tak stoberi....dia cakap ader....
pastu nampak ade ceri, eh, ade bluberi jugak...
aku pun hangkut la ketiga tiga buah yg susah nak dapat kat jengka ni....
mujur la hati yg keciwa di ubati dgn buah2 tersebut...
pastu g kedai celcom sbb nak beli broadband...
suh org tu check dulu ade line ke tak...
bila check line kat jengka 20....
hampeh...tak de line for broadband kat umah aku...
keciwaaaaaa.....pastu g tanya maxis.....same jugak....
keciwa 2x...
pastu kami balik....hubby cakap dinner kat maran saje
sbb bila dah sampai umah, mesti aku tak sempat nak masak...
kami ingat nak makan kedai ayam kampung yg selalu kami makan tu...
tapi tutup....keciwa sikit...
pastu g la singgah satu kedai ni....nampak mcm happening je...byk lampu dan org pun ramai....
sekali.....tak sedap daaaaaa....(keciwa lagik....huhuhuhu)
hari yg paling mengecewakan....

2 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

salam azian...

aduh...kecewa nya ayu mendengar luahan hati azian...
lepas satu...satu...

oklah..mai terjah jb..singgah kedai ayu..sure kicewamu berkurangan...singgah kulai giants...kita layan movies baru..

azian berkata...

kak ayu...
harap sgt dapat balik johor minggu ni tapi kene g kursus plak hr jumaat & sabtu....huhuhu!!!