Rabu, 16 Februari 2011

JCB pun tak tau...adoyaiii!!!


gambar ihsan: smartauto



tau apa itu JCB???


ni la JCB ataupun backhoe...


tapi aku sedey giller sbb aku ade tanya kat sorang student ni...tau tak JCB...


dia cakap tak tau...


waaaaaa.......


korang ni duk mane????

13 ulasan:

de'trim berkata...

hahahaha..budak course mane la tu......=)

Citarasa Rinduan berkata...

hehehhehehhe.....

azian berkata...

de'trim
mmm...course pengurusan ladang...budak sem 1...

azian berkata...

kak ayu....
heheheh...lawak ek...

Muna berkata...

Salam Azian,
Just went through your blog.... very interesting!!
Kak Muna pun sekarang tengah dok cari rumah kat kawasan perladangan in the countryside.
I can get some tips from you nanti ;)
xox

IbuAmirAmirah ;P berkata...

uittttttttttt...

aku pun xtau JCB tuhhhhhhhhhhh..hahahah
saye dok temerloh, asal dong raub puan azian..

kalo beldozer @ bekho eden taulah...

azian berkata...

kak muna...
alahai...terharunya sy akak dtg umah pink ni...heheheh...ok2...menarik jer dengar citer akak nih...ok2...apa2 bgtau la sy...tapi sy ni bukan la mahir sgt kak...hehehe

azian berkata...

dib...
hahahahahahha...
buldoza tau ea...

Nem0 o0h Nem0 berkata...

backhoe sy tau,tp jcb sy tk tahu..hehe

azian berkata...

nemo oh nemo...
mungkin JCB tu tak ramai yg kenal...heheheh...

Noor Rikha berkata...

Assalamualaikum Yan,
Akak kak bilik ustaz ni. Nak tulis kat chat box, yan tak buat pulak. Meh akak ajar buat cat box ak tak?

Malas ak sms yan, takut tengak sibuk gan kelas. Akak free aja ni kecuali ustaz ada kat bilik la.....

JCB tu aaa akak sefamily panggil jengkorek ha ha ha

azian berkata...

kak rikha...
sy mmg tak reti nak buat chat box tu...sy ade meeting pagi tadi...ptg pun ade lagik...
huhuhu...

Noor Rikha berkata...

Senang jeeeek. meh akak ajar. macam pandai sangat kan, berlagak je lebeh akak ni ha ha ha tapi serious ni akak ajar yan. Cengkerammmmm hmmmmm nanti akak fikir ye