Isnin, 21 Februari 2011

Suara DPIM

ok, ni nak share sikit tentang program hr sabtu lepas...budak2 program pengurusan ladang (DPIM-Diploma in Planting Industry Management) kat jengka ni ade wat program taw...alah...dia mcm sesi luahan rasa gitu...kiranya kami ni nak la tau apa masalah diorang....tapi kan...isk isk isk....byk betul masalah diorang nih...harap boss aku dapat la selesaikan ...heheheh....ok layan gambo...






antara lecturer yg hadir...bos aku pkai bajuk kaler kuning tu hah




presentation from the students



korang rasa mereka2 ni dengar ke tak ek?







masa makan kan, katerer tu bg pinggan2 nih...mcm cantik je aku nengok...heheheh...takde keje betul kan...pinggan pun nak amik gambo jugak








ni pun cantik ek





heheheh...aku dan rakan2...tangan tu kene cover sikit...hahahahahha!!!



p/s masih rasa janggal la tangan kanan ni...hahahhahah!!!!

5 ulasan:

munna berkata...

Wah! pinggan je ke... makanan takde ye...

p/s : dah ada bling bling ke kat tgn tu....

Citarasa Rinduan berkata...

azian--
depa tu ada banyak problem ker..
em...azian mcm tak ulas betul2lah..

bab pinggan tu...macam munna kata, mana makanannya..
oh....tak maju tunjuk eik!!!

azian berkata...

kak munna n kak ayu...
pinggan tu sebelom makan...masa makan, dah lupa nak ngambik gambonyer....heheheheh
sy malas nak ulas byk2 kak...byk isu sensitif...tapi yg pasti byk masalah yg telah di kemukakan....mcm2 la budak2 ni....

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

Assalamualikum Yan.mcm kita juga dulu.selalu je wat hal.keganasan dan rock dgn DPIM bkn lg rahsia..hahaha.junior akak...anak2 yan gak kan?hik3.nakal2 lagi dik..buli puan yan tu.dulu dia suka sembang dlm kelas juga..haha.

p/s:jgn marah yan..akak gurau2 je.rindu kat yan,GB dan amma.

azian berkata...

kak lydia...
mcm2 masalah budak2 ni...lagi teruk dr kita...tapi apakan daya...
yan dengar KG akak nak kawen, betul ke???
hehehehe