Isnin, 14 Februari 2011

Ikan sutchi goreng tempura




ok...ikan ni goreng dah lama...tak ingat bila...tapi ni la 1st time beli ikan sutchi ni kat giant...dia lebih kurang mcm ikan dory dlm bentuk fillet....so, aku goreng dgn tepung original bestari yg sgt sedap itu tapi masin sedikit....jadik la ikan sutchi ni mcm ikan goreng tempura...

P/S tolong abaikan presentation yg tak berapa nak menarik sbb muaz dah sibuk ajak makan!!!!

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

azian,,
alahai...
bestnya ratah dgn sos..

kalau dekat kak ayu minta semangkuk tau..

sahromnasrudin berkata...

saya rasa dah menarik dah tue..mesti lazat kan heheheee

azian berkata...

kak ayu...
betul, makan dgn sos cili thai maggi nih...muaz suka sgt...
kl dekat, jgnkan semangkuk kak...bermangkuk mangkuk leh anto tapi lauk lain2 laaa...heheheh

azian berkata...

sahromnasrudin...
kgd2 presentation yg menarik dapat menaikkan selera nak makan...heheheh