Isnin, 28 Februari 2011

Tiada apa yg ingin di kongsi

sebenarnya takde mood nak cerita pasal kenduri yg lepas....

tiada apa yg ingin di kongsi

gambar2 yg di ambil guna fon yg tak berapa nak canggih tak dapat di buka sbb memori card corrupted!!!jadi ade baiknya duduk diam2 sambil marking test 1 part 1 satu kelas, part 4 2 kelas...bila la nak siap marking nih...adoyaiiii!!!!

kl blog tak update tu maksudnya bebanan kerje berlebeyhan


p/s jika kesihatan semakin memburuk, harus pergi check up semula....

8 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

azian..

take care dear. sorry sangat2...tengahari tadi e zalie yang onlie ym..dia kata azian ym.kak kat kedai..

azian..jadi tau....pujuk en suami molek2 yer

munna berkata...

Alhamdulillah ... majlis bacaan yassin tu berjalan dgn lancar ye...

walaumacamanapun sibuk ...kesihatan kena utamakan azian

azian berkata...

kak ayu...
sy tertunggu tunggu akak balas ym sy....huhuhu!!!br sy tau akak takde rupanya...

azian berkata...

kak munna
majlis sy alhamdulilah...petang tu untuk perempuan, laksa tinggal sikit jer...tapi malam untuk org lelaki tak ramai dtg sbb hujan...ayam golek beli 30ekor org dtg 25 org jer...so, packing2 bg diorang bawak balik...mujur abis akhirnya...

IbuAmirAmirah ;P berkata...

yan....memang x rugi dtg petg tuh..tapi lagi rugi tak dtg malam tuhhh..huhuhuhu

yan, kite memang tgh diet betoi2 nih....tapiiiiiiiiiii


kalo org ajak mkn, kan masih mkn sikit2..meraikan org yg ajak tuh..hehehe...
lagipun menurut pakar diet saya...diet bukan bermakna kite x mkn dan berlapar, tapi mengurangkan kuantiti makan dan makan dgn cara betoi....heheheh

azian berkata...

dib...
rugi...mmg rugi..nasi byk lebih sbb org makan ayam jerr...
baguslah ko diet dib...tapi nnt kl aku buat itu cheese tart ko jgn tak makan plak...hehehehe

azieazah berkata...

Aduhaiii kesian.

Adakala memang fasa kehidupan kita akan berubah-ubah.

Takper, yg penting, hidup mesti diteruskan!

azian berkata...

kak azie...ye!!!
chaiyok3x!!!