Isnin, 24 Januari 2011

Adik Lelaki datang ke rumah...

22hb adelah bday adik lelaki aku...aku ingat nak ajak la hubby g kuantan

ajak adik aku tu g makan...ye laa...bday boy kan...

tapi hubby ckp keta tak servis lg....so, tak jadik la pg...sian ko wan...

then pg semalam masa aku br bagun tdo, mak aku tanya sama ada adik lelaki aku tu dah dtg umah aku ke belom...

laaaa....mana la aku tau dia nak dtg umah aku....

aku terus tel adik aku untuk menggenahkan (org jawa ckp genahkan, melayu ckp nak kompomkan) dia jadik ke tidak dtg umah aku...dia kata kul 10pagi baru gerak....

bgtau last minit....padan muka ko takde kek....

eh, adik aku ni keje TUDM...umur 20tahun....kl ade yg berkenan tu...hello2 ye...hahahhahaa









muffin cokelat yg ditaburkan dgn almond flake









vegeroni spiral yg belom di bakar








baked spiral vegeroni




ni versi yg tak dibakar (alasan...padahal dah tak sabo nak makan...hehehehh)






mabelesssss



ni la adik lelaki aku....heheheheh


ni lepas tamat latihan...muka hitam legam kalahkan aku....hahahhaha


ni gambo masa tgh ngandungkan muiz....tee heeee...

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

salam..azian..
selamat berblog...
ayu kan...mmg tak boleh nak sangkalkan lagi..
azian semakin pandai memasak.....tahniah..

azian berkata...

kak ayu...
kl ade masa. leh la nak godeh2 blog ni...huhuhu
heheheheh...sy masak tu mmg boleh kak...tapi takut tak sedap je....hahahahah

awein berkata...

salam yan welcome back!!! (gaya faizal tahir)sedap2nya..a'aha akak pun nak try bakar gak la spiral vegeroni tu ada stok kat umah selama ni dok goreng2 ja xjalan sgt..yan bagi resepi nk ciplak hehehehhee....yan nnt bg alamat akak nk hnatar coklat hjg mggu ni akak p kelas coklat nnt akak pos kat yan rasa tau...hehehhehe

azian berkata...

salam kak awein...
selamat malam....(gaya faizal tahir jugak...)
hehehehe...
akak...terharunya saya....TERIMA KASIH ye kak...

kakchik@ella berkata...

salam azian, selamat berblog utk awak ye. best la tgk masakan adik ni.