Rabu, 19 Januari 2011

Sempena...

wah...rindunya nak tulis kat ini blog...maklomlah...tak berpeluang...byk sgt mehnah dan tribulasi yg ade...byk plak kekangan yg datang...selepas muaz selamat di operate, aku dah rasa lega...mak dgn yati plak dtg jengka semata-mata nak tgok muaz...ye laaa...cucu kesayangan....diorang dtg naik tren...sampai hr jumaat lepas...setibanya mereka di mentakab...aku tgh meeting, my hubby lak ade kat wilayah felda...bergegas la dia nak amik mak dgn yati naik ranger felda kaler oren itew....kesian diorang tunggu lama....sempena diorang dtg tu, aku takde la masak beria sgt sbb hr sabtu tu aku ade program dgn student...masak la apa yg ade...tapi hr ahad ade kawan dr KL dtg...yana dan suaminya...dtg tgok muaz dan setlekan insurans muaz...boleh claim masuk wad je..tak pe laaa...dr tak dapat apa2 kan...bersyukur....












kek coklat kukus dambaan hati





menu yg simple untuk makan malam





untuk mak, yati dan hubby




azian punya yg tak sempat nak di pattayakan




mee bandung sempena yana datang ke rumah



bak kata yati...presentation tu penting....




muffin...bekalkan mak, yati n muaz balik johor





cheesecake yg tak berapa nak menjadik...huhuhu!!!



saje nak letak gambo ni...muiz harith....




k...itu je...sambung len kalik...

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

tu dia...sekali muaz dah selamat di operation ibu dia pula dok tayang makanan..

wah..nak sikit...sedap tu...but mmg syok kalau ada kawan yang sudi jenguk family kita..

yana tu kawan lama eik? dia mmg ada serivice induran ker??? jenis apa??

awein berkata...

amboi sedap giler ni..kek coklat kukus akak xpenah buat lagi musti cuba neh. awat muaz balik johor?

azian berkata...

kak ayu...
sy mmg suka kl org dtg umah...
yana tu org T-nam...insurans takaful ikhlas...
muaz ade insurans pendidikan...
kl masuk wad boleh dapat rm60/mlm..

azian berkata...

kak awein...
muaz yg nak ikut nenek dia balik johor...
sy tak leh nak buat apa dah...dok nangis2 nak ikut...kek coklat tu sgt senang...nanti sy bg resipi yer..