Isnin, 3 Januari 2011

Al-Fatihah....

sebenarnya aku balik johor minggu lepas...sepatutnya hubby je balik sorang sbb nak amik muaz balik...aku malas la nak ikut sbb balik johor hr sabtu, ahad dah kene balik jengka semula....then bila dapat piala suzuki tuh hah, aku pun balik la sekalik...sampai kul 12tgh malam...esoknya g majidee jap sbb nak lawat sekali makcik aku yg sakit leukimia kat HSA...dlm kul 6.40ptg kami g tgok dia, kul 7 gitu dia dah meninggal....dia baru 18tahun dan belum ade setahun pun sakit...semoga ALLAH letakkan rohnya di tempat org2 yg beriman...sedangkan ketika ini abangnya sakit buah pinggang...abg yg sakit dulu tapi mak (nenek sedara aku)dan adiknya telah pergi dulu....sehingga ke hari ini kami semua mcm tak percaya yg adik ai(kami panggil makcik kami dgn nama ini) telah tiada...al-FATIHAH...

3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

salam takziah azian..
masa kak ayu jaga en zalie..mmg ramai pesakit leukimia yang masih kecil meninggal dunia

tak mengapa...jika diteruskan hidup pasti sengsara, dengan kimonya...(dadah sangat kuat dimasukkan)..semoga mereka abadi disana

al fatihah utk arwah adik ai

azian berkata...

kak ayu...kami semua masih tak percaya lg dgn pemergian arwah...dah la baru2 ni masa arwah di hospital ampang, rumah mereka kene pecah masuk, motor kene curik n few things jugak la yg hilang...masa tu kat umah diorang takde sape2 sbb abg dia yg sakit tu keje malam...pastu tak sampai 2minggu family mereka pindah belakang umah mak sy,adik ai tu pg buat selamanya...

IbuAmirAmirah ;P berkata...

yan..taktau yg makcik yan tu meninggal..Inalillah..mungkin itu lebih baik bagi dia...InsyaAllah...moga dia berada di sisiNYA

Alfatihah...