Khamis, 6 Januari 2011

Message dari student...

hari ini kelas kul 10...lab je pun...walaupun hari hujan, aku mmg tak bawak payung kl nak g lab ni...alah, jalan kaki sikit je...kl org tanya pun , aku ckp jek...org ladang dah biasa kene hujan...boleh tak gitu...hikhikhik......mentang2 la ko ngajo budak ladang dan amik course ladang dulu eaa..aku terkejor kejor jugak laa nak g sbb ingatkan dah lewat tapi still punctual...bila sampai lab...tak ramai pun yg ade...maksudnya ade lg yg tak dtg...then aku kunci pintu..(jahat giller ini lecturer!!!)saje je nak tgok ade tak yg dtg lagik lambat...mmg ader...padahal before this aku dah bgtau dah...


SAYA TAK SUKA STUDENT SAYA DTG LEWAT...



then lepas briefing sikit, kelas dismissed...
sampai opis aku dapat msg..

"salam madam..kami amirul,akmal,hazim dan shahrizan mntak maap sbb kami x dpt dtg.hujan lebat dari pg td lg...harap madam dpt maafkan.."


huhuhu...hujan tu bukan aku yg turunkan...bak kata muaz..."hujan tu kan rahmat..."



sy pada hari ini masih tersenyum walaupun ramai student yg tak datang kelas saya....


(dlm hati....grrrrr)


hahahhahah

6 ulasan:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

la..garangnyer puan azian..teringat masa kita sekelas dulu..selalu gelak2 ngan GB kan yan,nakal gak kita dulu kan..hehe

azian berkata...

kak lydia...
hahahahahahaahah...sy mmg garang....tapi budak2 ni mcm tak takut je dgn yan....siapla diorang pasnih...heheheh

awein berkata...

adoi aka pun ada pengalaman yg sama...lecture kunci pintu sbb akak lewat samp hahahhaha

CIK TOM berkata...

wah akak lecturer ker??lecturer kat mana ni??huhu...

azian berkata...

kak awein...
heheheheh..tu je laaa sekalik sy buat ...pasni tak leh la buat sbb student sy mesti dtg awal punya...hehehhe

azian berkata...

cik tom yg hebat...
sy mengajar kat uitm jengka...