Rabu, 2 November 2011

Corat Coret Gathering Blogger



haishhhh...
baru nak update ke corat coretnya ni hah
heheheh, walaupun sudah berlalu tp bila siang ikan kat dapur selalu senyum sorang2
ade tak org mcm ni???
heheheh


ketahuilah...
sy sgt bertuah dapat jumpa MDT
selama ni, tak pernah pun terlintas difikiran nak jumpa beliau yg DIVA iteww...



akak sorang ni mmg best laa....
ye dia mmg freehair tp dia baik hati...alah, satu hari nnt mesti dia pakai tdung, betul tak kak???
mmg baru aje kenal tp mcm dah kenal lama laaa
mmg dia antara yg aku nak sgt jumpa
hehehhe



sgt terkilan tak dapat borak2 dgn wani ni
gambar ni pun perasan kat blog doc daddy ziyyad
rasa mcm nak gerakkan jek gambo aku tu g salam dgn wani
aku mmg tak perasan laaaa
mintak maaf ye wani...



ade gak gambo budak ni terselit kat blog kak ainnoraini...alah, akak yg cantik tu...heheheh



dannnnn...ade jugak gambo budak ticit ni hah...heheheheh
korang tgok laa mak dia, senyum lebor nampak gusi,
anak pun ikut laaaa ketawa mcm tuhh....
hahahahha
tq kak ainnoraini...

dan sgt terkilan tak dapat bergambar dgn hanis azla penulis novel itu...
kak ida nyanyi sunyi mmg sgt pendiam tp dia ade masalah...kesian dia...
putu bambu terima kasih sudi tegur...siap kenalkan diri, dia adalah putu bambu...aku???
ooo, OK, nama blog laaaa(dlm hati jek, eh, ade ke nama org putu bambu betul2....?)


apa yg sempat sy makan:

nasi ayam hainan doc daddy ziyyad
spageti bujal
nasi lemak autie marina
puding roti lapis hanis azla
cheese tart akuzle- terbaik!!!
kek coklat bukan aku punya tak tau sape bawak ek...sedap!!!

agak2 kl aku yg jadik tuan rumah kan, aku rasa aku dgn kak munna aje kot yg ade...
hehehehhe


21 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak nak pakat-pakat blogger JB pulaklah. Jeles tengok blogger kawasan tengah buat. Kawasan selatan kena buat juga nampak gaya. Hahaha....

munna berkata...

nasiblah Yan...kat sini tak ramai blogger tegar mcm kita

azi berkata...

Yan..
Akak teringin nak jumpa Yan dan kawan-kawan blogger yang lain..tapi akak duduk ni jauh sangat...Cik abang akak mesti tak kasi pegi punya...kalau dekat...akak dah pegi dah..tambah2 kalau yan anjurkan..he..he..

Aku Ibu Muda berkata...

sukaaaaa sesangat gmbr sy kat sini! sbb dari awal perasan dr faiz nk snap gambar....haha

so, sy posing lah awal2 :)

*kasik senyuman plg manisss gitu!*

kakcik berkata...

Kalau Yan buat kat sana, InsyaAllah kakcik usahakan untuk datang (jika kebetulan suami kakcik tak ada apa2 program la). :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

bila nak gi ajak la akak..huhu

wahh teruja tgk wani.suka matanya yg chantek.


syg kc, syg dia sgt2..bilalah dpt jmp dia

bujal X berkata...

kek coklat tu memang superb~keh keh~

nyanyisunyi berkata...

yan nanti kita jumpa lagi ye..dn insyallah masa tu kita sembang2...tk sngka ada gak gamabr akak kt sini..

Yan berkata...

seronok kan..

eh, jadi ke yan. boleh ke mai second raya haji nanti..

Pia berkata...

"best2...eh,nanti kalau ada lagi gathering camni,yan bawak kek coklat lagi..heheh..akak ni mmg nak pegi hari tu tp last2 tk jadi lak.."

kakchik@ella berkata...

Mmg ada org yg tak sudi kwn dgn Kc sbb KC freehair. Nape entah?

Wah .. mcm2 yan makan ye? KC cuma mkn Nasi Ayam Dr. Faiz dn cistart je. Malu sgt la KC haritu Yan. Hihi.

NM02 berkata...

salam kenal

singgah dari blog kakcik, tgk dalam senarai peserta yang insyaAllah akan hadir di rumah dato LF

singgah terus follow, mana tau kot ada rezeki jumpa nnt leh kenal terus kan

kalu sudi, jom follow ai pulak.. hehehe

Ati Masrif berkata...

kak ati pun tak sempat kenai
putu bambu..muka pun tak tahu..huhu

makdara TERdiva berkata...

kalau kakzaki nak buat kat JB, sy nak turun.. :)

i pun bertuah dpt kenal dgn azian..
like ganda kuasa 10..haha

Rai berkata...

wahh seronoknya..gathering kat rumah dato nanti memang keja pegi jugak..tak boleh tidak2.. jelesss..

miloais berkata...

seronok eh dapat jumpa kawan2 blogger...
rugi banget iols tak dapat pegi hari tu!

Citarasa Rinduan berkata...

entry ini mmmg terbaikkkkkkkk

bersama kak Es berkata...

terbaekk laaa..best plak tgk gather2 walaupun dok sebelah tak sempat nak tegur sape..hehehe

Kak zakie nnti wat la kat sini ek

ainnoraini berkata...

Sajer jer kak ain tepek gbr tu...tersenyum riang 2 beranak tu...tp kak ain tak dpt rase kek yan laa...sebabnye malu mase tu...terasa mcm makluk asing la plk...x kenal sesapekan...

Nnt kalau ade rezeki kite jumpe lagi...

ikatankasihku berkata...

wah...meriah suasana bila semua dpt bersua muka... :)

PUTUBAMBU berkata...

azian,
ko mmg sporting pasal sudi datang dari jauh..

actually..semua makanan sodap2 haritu..hehehe